Titel

Uitvoerder elektra (met affiniteit Gas)

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Achtergrond opdracht

De functie van Uitvoerder valt onder de afdeling Engineering en aanleg, van de vestiging Eindhoven.
Dit team bestaat uit 20 medewerkers met voornamelijk een technische achtergrond en is verantwoordelijk voor oa aanleg, reconstructie en vervanging van E en G distributie- en transport netten rondom Eindhoven.

We zijn op zoek naar een uitvoerder Elektra die ook affiniteit heeft met Gas. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de diverse projecten. Je houdt toezicht op naleving van de werkprocessen en veiligheidsvoorschriften. Je maakt werkplannen en schakelplannen en voert schakelhandelingen uit in het elektriciteit distributienet. Daarnaast beoordeel je uitvoerende medewerkers op vakmanschap en veiligheid gerelateerde competenties. Je verzamelt, beoordeelt en levert gegevens aan met betrekking tot de kwaliteit en kwantiteit van het verrichte werk

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO Energietechniek niveau 4. Je bent in het bezit van (geldig) aanvullende relevante vak- en veiligheidsopleidingen/veiligheidsaanwijzingen (o.a. VCA-VOL, BEI) Daarnaast heb je kennis van relevante technische installaties.
  • Als uitvoerder heb je kennis van de organisatie, procedures, voorschriften en systemen. Het is een verantwoordelijke functie waarvoor relevante ervaring van belang is. Je werkt kwaliteits- en resultaatgericht. Je bent in staat om je eigen werk te plannen en te organiseren. Daarbij durf je verantwoordelijkheid te dragen en kan dit ook uitdragen in het team. Je beheerst een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.
  •  In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan voor 13 december 12:00 uur met een recent cv, persoonlijke motivatie, minimaal 2 referenties en all-in uurtarief (incl.reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW). 

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig