Titel

Testmanager / Productowner

Organisatie

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft als motto Nederland gezond en wel. Ongeveer 5000 ambtenaren van dit ministerie maken het overheidsbeleid op het terrein van de gezondheidszorg, de maatschappelijke zorg en sport. Zorg voor ouderen en jongeren en voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap.

Functie eisen

Je bent het geweten van het ontwikkelteam. Enerzijds breng je ruime ervaring mee op het gebied van risico gebaseerde, agile test strategieën opzetten van grote softwareoplossingen. Jij weet op de juiste plekken in het de hele keten van softwareontwikkeling op een kosten-efficiënte manier kwaliteit te borgen. Anderzijds ben je zeer ervaren in requirements analyseren, opstellen en toetsen. Op operationeel niveau zet jij, al dan niet volledige, requirements om in logische en fysieke testgevallen die je in de functionele context van de respectievelijke softwareoplossing prioriteert. Deze testgevallen uitvoeren op mobiele apparaten draai jij hand niet voor om.


Je ademt kwaliteit en daarmee draag je bij aan het continue verbeteren van onze mobiele apps. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken. Privacy by Design en security hebben geen geheimen voor jou en dit zie je terug in je werk en resultaten. Praktijkervaring met apps in zorg en/of infectiebestrijding is gewenst. Daarnaast ben je vanuit de rol als Productowner verantwoordelijk voor de visie en doorontwikkeling van de applicatie in samenspraak met de stakeholders en ketenpartners.


  • Minimaal afgeronde opleiding: WO Master.
  • Minimaal 10 jaar ervaring met ontwikkeling mobiele apps in een vergelijkbare rol binnen complexe organisaties.
  • Minimaal 10 jaar ervaring met ontwikkeling van grote B2C mobiele toepassingen
  • CSPO Certificering en praktijkervaring met toepassing (Scaled) Agile Framework.


Wensen

  • Privacy by Design’ heeft voor jouw geen geheimen meer.
  • Kennis van ICT-dataprojecten, Informatiebeveiliging en privacy.
  • Ervaring met werken in digitale teams voor de overheid
  • Ervaring met apps in e-health gezondheidszorg / infectiebestrijding
  • Je bent in staat om op alle niveaus in de organisatie te acteren, ervaren in omgang met MT-niveau
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands.

Achtergrond opdracht

Voor het programma zoeken wij een ervaren Testmanager / Productowner. Jij bent als Testmanager / Productowner verantwoordelijk voor de QA van onze mobiele apps die een bijdrage leveren aan het bestrijden van de pandemie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het stakeholder management en de roadmap van de applicatie.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 januari 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Testing & Quality Management