Titel

Tester

Organisatie

Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZ en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.
Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

Bureau Test en Review van DICTU (Ministerie van EZK) is voor het APEX team op zoek naar een medior tester met testcoordinatie ervaring. Hij/zij zal ingezet worden voor het testen van changes op verschillende APEX applicaties. Daarnaast zal hij/zij als coordinator fungeren voor het team. Regelen, achteraan jagen, mensen mobiliseren. Hiervoor is het belangrijk dat hij/zij zeer goede communicatieve vaardigheden heeft, zich snel zaken eigen maakt en zich gemakkelijk binnen een organisatie beweegt.

Achtergrond opdracht:
Het DICTU apex DevOps team zoekt een tester voor het opstellen en uitvoeren van systeem- en functionele tests. Aanvullend is het voor het uitvoeren van de opdracht noodzakelijk om aantoonbare kennis te hebben van Oracle ( PLSQL en APEX), services (SOAP/HTML, SoapUI). Kennis van de opdrachtgever ( RVO), verwerking en uitbetaling van Landbouwsubsidies en bijbehorende processen worden gezien als een (grote) pre.
 

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante testervaring
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante ervaring met agile/scrum
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Testorganisatie en uitvoering (TMAP)
  • Minimaal 1 jaar Aantoonbare kennis van en ervaring met (test)coordinatie
  • Kennis van Testorganisatie en –uitvoering
  • Opleiding / Certificaat: TMap NEXT Foundation

Competenties:

- flexibiliteit
- samenwerken (teamplayer)
- stressbestendig
- sociaal & communicatief
- resultaat gericht
- gestructureerd-analytisch
- oog voor detail
- kwaliteit hoog in het vaandel

Kennis:

  • Topdesk, Jira, APEX-applicaties
  • Bekendheid met het ministerie van EZK en DICTU is een pré

Gerelateerde opdrachten

Voor Testing & Quality Management