Titel

Technisch Uitvoerder

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.

 

Let op!

  • Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf
  • Een screening kan onderdeel van de procedure zijn

Functie eisen

Jij neemt van nature de leiding en geeft sturing, je bewaart het overzicht en kijkt vooruit, je stelt je onafhankelijk op en bent besluitvaardig. Daarnaast blijf je rustig in stressvolle situaties en straalt dit ook uit. Je vertoont voorbeeldgedrag, lost zelfstandig problemen op en durft om hulp te vragen. Waar nodig ben je in staat om het werk stil te leggen.

Verder heb jij of ben jij:

  • Een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek op webniveau 4;
  • Relevante aanwijzingen BEI-WV LS en MS;
  • Ervaring met het opstellen van veiligheidsplannen;
  • Aantoonbare leidinggevende en aansturende ervaring;
  • Bereid mee te draaien in de wacht- en storingsdiensten;
  • Aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie

Achtergrond opdracht

Als Uitvoerder / Werkverantwoordelijke Elektro ben je klant- en resultaatgericht door een goed overzicht te hebben over de lopende werkzaamheden. Dit doe je door zowel met klanten, aannemers en collega’s goed en duidelijk te communiceren en verwachtingen te managen. Er wordt van jou verwacht dat je met jouw team monteurs zorgdraagt voor de aanleg, sanering en uitbreiding van het net.

 

Tevens ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit in de voorbereiding & uitvoering van technische en civiele opdrachten. Je stelt de werk- en schakelplannen op, organiseert de uitvoering op hoofdlijnen en je verzorgt de kwaliteitscontrole van het uitgevoerde werk.


Jij bent in staat om leiding te geven op verschillende projecten tegelijkertijd. Daarnaast stuur je de aannemers aan die gecontracteerd zijn in jouw werkgebied. Je kan uitstekend samenwerken met verschillende partijen zowel in- als extern. 


Je werkgebied is de regio Achterhoek / Gelderland.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 2 september 2021, voor 17.00 uur je recente Cv + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht