Titel

Technisch Specialist Infra

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO richting elektrotechniek.
  • Tevens ben je in bezit van een geldig rijbewijs B
  • In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

 

Wensen



  • Je bent in het bezit of bereid het volgen van cursussen voor het behalen van relevante aanwijzingen (VCA-VOL, BEI).
  • Je hebt/ontwikkelt kennis en ervaring in MS-aanleg, zowel op primair als op secundair vlak en daarbij behorende onderhoudsmethodieken. Je hebt/ontwikkelt ervaring met distributietechniek en met geautomatiseerde concernsystemen.

 

Competenties



Mede door je sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, je kennis, ervaring en persoonlijke uitstraling, kun jij verbinding maken met en overtuigen naar zowel de collega’s van Realisatie als de afdelingen waarmee je samenwerkt. Daarnaast ben je kwaliteits- en resultaatgericht, stressbestendig en kun je goed plannen en organiseren.

Achtergrond opdracht

Je bent specialist en vraagbaak binnen de regio Drenthe in een vooraf bepaald technisch vakgebied. Te denken aan kwaliteit van de netspanning (Power Quality) en bepaalde type installaties en inspectie- onderhoudsrichtlijnen. Je bent integraal procesverantwoordelijk voor een vooraf bepaald proces. Daarbij signaleer je knelpunten, borgt en deelt kennis. Tevens dien je voorstellen in voor o.a. vervanging van netcomponenten, wijzigingen en/of aanpassing van onderhoudstechnieken en netverbeteringen. Je begeleidt pilots en/of je voert nieuwe technieken in en/of ontwikkelingen binnen jouw werkgebied en daarbij ondersteun je bij technische implementaties. Als materiedeskundige neem je deel aan landelijke projectgroepen. Ook ondersteun je het management bij technische aanbevelingen binnen Productie Noord. Je bent zelfsturend, proactief en hebt een sterk analytisch vermogen. Ook pak je een coachende rol t.a.v. collega’s.



 



Als je uiteindelijk in dienst komt zal de storingswachtdienst mogelijk tot je taken gaan behoren. Je neemt dan als WV-er (werkverantwoordelijke) aan de storingswachtdienst (negen aaneengesloten weken per jaar) en doet storingsanalyses bij grote LS- en MS- storingen. Je voert schakelhandelingen uit in 10kV-netten en je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een veilige werkplek. Deelt hierin de verbeterpunten regionaal en bovenregionaal.
 



Afdelingsinformatie



Het team binnen vestiging Emmen waar jij komt te werken is een gevarieerd team qua functies (Technici, Specialisten, Materieelbeheer en Af- en heraansluitingen). Binnen het team zijn flexibiliteit in de samenwerking en proactief communiceren belangrijk. We tonen initiatief en spreken elkaar aan waar nodig. Daarnaast zijn wij ondersteunend aan alle afdelingen binnen de vestiging.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 juni 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

 

De intentie is er vanuit de opdrachtgever om je na een inzet van 12 maanden in vaste dienst te nemen.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek