Titel

Technisch Projectontwikkelaar Transportsysteem

Organisatie

Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. 

Functie eisen

  • Afgeronde Hbo- of Wo-opleiding
  • Affiniteit met het doen van alternatievenafwegingen in de beginfase van een project
  • In staat financieel-economische afwegingen te maken op basis van Total Cost of Ownership
  • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig
  • Sterk analytisch vermogen
  • Secuur
  • Flexibel, beschikt over tact en overtuigingskracht

Competenties

We zoeken een ervaren puzzelaar die enthousiast, leergierig, actie-gedreven en communicatief is. En die in staat is om voor complexe uitdagingen in het transportsysteem de juiste oplossing te vinden.


Je hebt ervaring met de initiële fase van projecten en weet met jouw expertise bij te dragen aan de optimale ontwikkeling van diverse projecten die betrekking hebben op het transportsysteem. Je kunt hierbij op projectteam-niveau lange termijn relaties aangaan en je collega’s van de juiste informatie voorzien. 

Achtergrond opdracht

Achtergrond

Als projectontwikkelaar maak je onderdeel uit van de afdeling OBP. Deze afdeling bestaat naast de projectontwikkelaars uit portfoliomanagers, projectbegroters, materiaalvoorzieners en projectplanners. De afdeling bestaat momenteel uit 33 personen waarvan 5 projectontwikkelaars.


Taken / verantwoordelijkeheden

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van studies betreffende het transportsysteem en daaruit voortvloeiend het opstellen van functionele specificaties voor maatregelen in dat systeem. Dit doe je in nauw overleg met de projectleider en diverse andere stakeholders binnen het bedrijf. Je maakt onderdeel uit van een team met professionals op gebied van alternatieve afwegingen met betrekking tot het verbeteren van het transportsysteem. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk donderdag 13 mei 2021 voor 12.00 uur je recente Cv + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


  • Gezien de Corona maatregelen wordt er primair vanaf thuis gewerkt. Hierbij is het noodzakelijk dat je via je eigen werkgever een werkplek, computer en hulpmiddelen gebruikt
  • Intakegesprekken staan gepland op woensdag 21 mei tussen 09:00 - 12:00. Graag hier rekening mee houden

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig