Titel

Technisch Engineer/Projectleider

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTWCV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.Gerichte motivatie is verplicht!Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau + een aanvullende opleiding projectmanagement.
  • Je hebt zowel de technisch inhoudelijke ervaring op het gebied van E/netwerken als de projectmanagement ervaring. Met andere woorden je hebt ervaring als Engineer (technisch inhoudelijk) en als projectleider (projectmanagement).
  • Je hebt kennis van ontwerpen, calculatiemethoden, ontwerprichtlijnen, tarieven en regelgeving, netcomponenten en diepgaande specialistische kennis op E (MS).
  • Je hebt ervaring hebt binnen de branche.
  • Kandidaten zonder zowel de technisch inhoudelijke achtergrond (&kennis op E) als de ervaring als projectmanager niet voorstellen.


 CompetentiesJij herkent jezelf in de volgende competenties; je bent daadkrachtig, beschikt over leidinggevende- en coachende kwaliteiten. Je bent innovatief en beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit. 

Achtergrond opdracht

FunctieomschrijvingAls Technisch Engineer/Projectleider ben jij sparringpartner van de Teammanager bij de resource planning en vervul jij een mentorrol voor Engineers. Je draagt zorg voor- en initieert verbeteringen voor de juiste- en veilige uitvoering van de engineerings-werkzaamheden. Als Technisch Engineer/Projectleider pak jij de zeer complexe projecten op. Dit is een combinatie van meerdere complicerende factoren zoals de duur van de projecten, complexe organisatie klant, meerdere stakeholders, complexe regelingen, capaciteitsknelpunten, openbare veiligheid, media-aandacht en technische complexiteit. Je hebt externe contacten met klanten, lokale en provinciale overheden, aannemers, andere nutsbedrijven, belangengroepen, branchegenoten en bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. Je hebt een portefeuille van ongeveer €8.000.000-€16.000.000 op jaarbasis. Je leidt niet alleen grote projecten, maar je hebt ook een voorbeeldrol hoe je als senior projectleider/engineer anderen mee krijgt, en ze leert om projecten te leiden en ze inhoudelijk technisch op niveau te krijgen. AfdelingsinformatieBinnen de vestiging Brabant-Midden in Tilburg kom je te werken in een team dat bestaat uit (Senior) Engineers. Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de engineering, aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant-Midden. Als Technisch Engineer/Projectleider draag jij zorg voor verschillende grote- en complexe Infra projecten en stem je e.e.a. af met diverse betrokken collega’s binnen en buiten jouw afdeling. Je bent echt een senior engineer, dit vanwege de taken en de rol die jij krijgt:Niet alleen het leiden van grote projecten, maar ook een voorbeeldrol hoe je als senior projectleider/engineer anderen mee krijgt, en ze leert om projecten te leiden en ze technisch inhoudelijk op niveau te krijgen. Daarbij ben je ook mentor voor engineers die nog net niet die rol op de juiste manier pakken. 

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons 3 februari 2022 om 9:00 je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. Standplaats: Tilburg / ThuisStart zo snel mogelijkOpties op gesprekken: worden zo snel mogelijk ingepland.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek