Titel

Technisch Applicatie Specialist

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met server-client en/of server(web)based applicatie beheer en lifecycle
 • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring met packaging van applicaties op Microsoft platform
 • Kandidaat heeft courante en geldige Microsoft certificeringen waaronder Microsoft Administrator en Associate)


 Wensen • Kandidaat heeft ervaring met SCCM & AppV
 • Kandidaat heeft ervaring Powershell
 • Kandidaat heeft ervaring in hoogbeveiligde omgevingen bij Politie, Justitie, Inlichtingendiensten
 • Kandidaat heeft ervaring in hoogbeveiligde omgevingen bij banken/financiële instellingen
 • Kandidaat heefteen ITIL4 certificering
 • Kandidaat heeft een Agile SAFE PO certificering

Achtergrond opdracht

Jij hebt een grote verantwoordelijkheid. Denk alleen al aan de security die natuurlijk voor elke organisatie belangrijk is, maar voor de MIVD al helemáál. Mede daardoor blijven we continu verbeteren en innoveren. Je werkt aan de continue doorontwikkeling en het beheer van de inlichtingen- en veiligheidssystemen, ondersteunende systemen en de infrastructuur. Als Technisch Applicatie Specialist ben je medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid en performance van onze applicaties. Je houdt je bezig met het beheren en het afhandelen van storingen op het applicatieplatform. Je draagt bij aan de instandhouding en de verdere ontwikkeling van de Dienst binnen je eigen vakgebied en je controleert of aan alle randvoorwaarden is voldaan. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden (lifecycles). Als je merkt dat iets niet goed gaat neem je correctieve en/of preventieve maatregelen. Verder schrijf je beheerdocumentatie en houdt je deze up-to-date. Je werkt in multidiscplinaire teams volgens Agile en ITIL werkprocessen. Jouw team maakt deel uit van de Unit IT. Je komt te werken in een klein subteam maar werkt ook veel samen met diverse andere teams binnen en buiten de Unit IT. Samen met je collega’s los je knelpunten op en voer je lifecyclemanagement uit. Je hebt een actieve houding en je komt met verbetervoorstellen. Ben jij de Technisch Applicatie Specialist die de kaders, richtlijnen en standaarden voor ons applicatieplatform weet toe te passen? Weet jij prioriteiten te stellen en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij daarnaast ook een teamspeler en kan je goed communiceren? Dan ben jij onze ideale kandidaat voor deze job! Achtergrond opdrachtHet Applicatielandschap is op dit moment onderbezet qua technische specialisten. Om zowel het huidige landschap als de toekomst te garanderen is uitbreiding hier snel nodig. Organisatorische context en cultuurMIVD: De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) levert inlichtingen en veiligheidsinformatie binnen Defensie. Zowel aan de departementsleiding als aan de 4 krijgsmachtdelen. De informatie die de MIVD levert is van groot belang  • om de verdedigingstaken van Defensie goed voor te bereiden;
 • bij besluiten over deelname aan operaties;
 • tijdens operaties


 De IT-afdeling van de MIVD is een professionele organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat de IT-afdfeling van de MIVD voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen MIVD werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.  BijzonderhedenVoorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Tarief in overleg

 

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 31augustus 2022, voor 8:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Thuiswerken is voor deze aanvraag niet toegestaan

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support