Titel

Technisch Adviseur

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Een technisch hbo-diploma of mbo 4-diploma met aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van elektrotechniek.
  • Kennis van netconfiguraties en netinstallaties
  • Enkele jaren relevante werkervaring.

 

Competenties

Goed communiceren is ontzettend belangrijk in jouw baan, of dat nu met de klant, het MT of je collega’s is. Ook ben je sterk in analyseren, waardoor je goed kunt inschatten of een klacht bijvoorbeeld terecht is of niet. Daarnaast weet jij je adviezen te onderbouwen, kun je collega’s overtuigen en vind je het leuk om presentaties te geven. Je werkt zeer zelfstandig, al vind je samenwerken ook erg belangrijk.

Nederlandse taal in woord en geschrift.

Achtergrond opdracht

Samen met je collega’s houd je het gas- en elektriciteitsnet op niveau. Door volgens een goede planning technische audits uit te voeren krijg jij dit voor elkaar. Of je met name met elektra of juist met gas aan de slag gaat, of met allebei, is afhankelijk van jouw expertise. En het mooie: je kunt je op beide fronten ontwikkelen, omdat je samenwerkt met ervaren adviseurs die hun kennis graag met je delen.


Je hebt in deze functie veel vrijheid en werkt zelfstandig, maar je werkt ook veel samen met uiteenlopende collega’s. Van engineers die projecten opzetten en de tekenaars die technische gegevens verwerken tot de uitvoerders in het veld. Maar ook met diverse managers wanneer er kwaliteitsissues zijn. Deels voer je je audits uit vanuit huis of kantoor en deels op locatie. Hoe jouw agenda eruitziet, heb je grotendeels zelf in de hand. Vervolgens maak je werk van de uitkomst van de audits. Zo neem je collega’s bijvoorbeeld mee in nieuwe processen, werkwijzen en technieken, bijvoorbeeld door nieuwe instructies te schrijven.


Daarnaast ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Komt er een spanningsklacht (elektra en/of gas) binnen, dan ga je samen met de klant op zoek naar de oorzaak en adviseer je een oplossing. Want het laatste wat we willen is dat er bijvoorbeeld een hele fabriek stilvalt vanwege problemen met het net. Is de klacht gegrond? Dan adviseer jij over een oplossing. Vervolgens leg je gegevens uit audits en klachtenbehandeling vast in een overzichtelijke rapportage. Verder draag je als technisch adviseur ook geregeld bij aan verbetertrajecten en werkgroepen.


Afdelingsinformatie

De netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 2,5 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art-dienstverlening en netwerken bedienen we onze klanten altijd en overal. Veilig én betaalbaar. Bovendien maken we het terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk. En we zorgen dat er altijd genoeg energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waarop we samen zuinig moeten zijn.


De vestiging Emmen bestaat uit de afdeling Engineering en Aanleg en de afdeling Realisatie. Jij maakt samen met drie collega-adviseurs (twee gespecialiseerd in elektra en één in gas) deel uit van de afdeling Engineering en Aanleg. Al voelt het alsof we met Realisatie één team zijn. Samen zijn we verantwoordelijk voor een groot én mooi gebied: grofweg de hele regio tussen Hardenberg, Meppel, Assen en Ter Apel. We zijn altijd eerlijk tegen elkaar, ook wanneer iets beter kan, en kennen een open informele werksfeer. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen ruimte krijgt om te leren en zich te ontwikkelen. Er zijn dan ook volop kansen om te groeien.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 16 december 2021 voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW..


Standplaats: Emmen, thuis en andere locatie noordelijke provincies)

Indicatie uurtarief: € 110,- (all-in, excl. BTW).


Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek