Titel

Technicus Werktuigbouwkunde

Organisatie

De opdrachtgever is een Nederlandse energieonderneming. De onderneming is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.


Let op!


- Onze opdrachtgever stuurt op het " bring your own device principe". Wij vragen de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.


- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.


​- Er kan gevraagd worden om een geldig VOG. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf

Achtergrond opdracht

Als Technicus Werktuigbouwkunde bij de afdeling onderhoud van het bedrijf in Utrecht ga je aan de slag bij een dynamisch bedrijf. Onze traditionele manier van elektriciteit en warmte produceren gaat de komende jaren op de schop. Kortom, een uitdagende job in een veranderende omgeving. Met alle kansen en mogelijkheden die daarbij horen.


De afdeling verzorgt het onderhoud van alle productie-installaties. Van twee grote warmtekrachtcentrales tot de warmteverdeelstations in de stad. Maar ook de twee biomassacentrales die nu in aanbouw zijn en vanaf volgend jaar gaan draaien. In multidisciplinaire teams met o.a. elektro'ers, meet- en regeltechnici en procesautomatiseerders kijken we samen wat er speelt en hoe we het aanpakken.


Jij voert het preventief en correctief werktuigbouwkundig onderhoud uit en werkt mee met productie. Je bent niet bang voor vuile handen en weet van aanpakken. De ene dag sta je met een hogedrukreiniger een koelwaterkanaal schoon te spuiten, de andere dag ben je een pomp aan het reviseren.


Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het verrichten van inspecties, het verhelpen van storingen en het uitvoeren van projectmatige revisies.
  • Het rapporteren van je bevindingen in het SAP-systeem na uitgevoerd werk.
  • Het zo nodig begeleiden van kleine projecten of deze zelfstandig uitvoeren.
  • Het begeleiden van extern aangenomen werkzaamheden.


De afdeling onderhoud bestaat uit zo'n 30 gedreven technici met drie verschillende niveaus. Elke ochtend zitten we bij elkaar en nemen we de dag door. Wat staat er op de planning, wat zijn de bijzonderheden? Als team staan we voor elkaar klaar en denken we met elkaar mee. Als het rustig is, heb je hier een relaxte baan. En als er issues zijn, gaan we er met z'n allen tegenaan.

Functie eisen

  • Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken.
  • Je bent een teamspeler, voelt je verantwoordelijk en vindt het leuk om mee te veranderen met het bedrijf.
  • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding Werktuigbouw of Scheepsbouwkunde en een rijbewijs B.
  • Je beschikt over VOL-VCA of bent bereid dit te halen.
  • Je bent zo nodig beschikbaar voor storingsdiensten.

Opdracht informatie

Let op: het betreft een deta-vast aanvraag. Na x aantal maanden kan de opdrachtgever aangeven dat je in vaste dienst kan treden (dit gebeurt altijd in goed overleg).


Interesse?

Stuur ons 23 maart 10:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je uurtarief (incl. reis-, verblijfs-, parkeerkosten, excl. BTW)

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig