Titel

Technicus E & I

Organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden ze de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken ze mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Zij zorgen als 100% staatsdeelneming ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.


Let op! Bij deze opdrachtgever mogen we geen ZZP'ers aanbieden. Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar (declarabel). Max tarief € 55,- all-in Ex BTW.


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.


Bij het aanbieden van een kandidaat op deze opdracht zal het tarief gelden voor de duur van de opdracht (inclusief verlengingen). In uitzonderlijke gevallen kan na 24 maanden een indexatie worden toegepast.  Voor deze opdracht is opdrachtgever gerechtigd om na een minimale inhuurtermijn van 6 maanden, indien zowel Gasunie als de ingeleende medewerker dit wensen, te allen tijde gerechtigd rechtstreeks met ingeleend tijdelijk personeel een dienstverband aan te gaan. Kandidaat dient in geen geval gehouden te worden aan een vorm van een concurrentie-/ relatiebeding.


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding Electrotechniek, Energietechniek, AOT of vergelijkbaar
  • De afgelopen 3 à 5 jaar werkte jij in een vergelijkbare functie als technicus elektrotechniek of E & I in bij voorkeur een onderhoudsorganisatie
  • Je bent in vorige functies gewend om technische administratie bij te houden.


Achtergrond opdracht

Technicus elektrotechniek & instrumentatie op onze LNG installatie Maasvlakte en de mengstations Botlek en PernisAls technicus E & I ga je aan de slag op onze LNG installatie: een stukje bijzondere techniek met een belangrijke rol in de leveringszekerheid van gas. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het onderhoud en het oplossen van storingen aan de LNG installatie.

 

Op de LNG installatie worden de komende jaren grote projecten uitgevoerd, zo wordt de elektrische installatie vervangen en ook het gehele regelpaneel van de LNG installatie Daarnaast voer je onderhoud en los je storingen op aan onze stikstof mengstations, deze mengstations hebben, zeker na het aardgasbesluit, een belangrijke rol in het gastransportnet. Het converteren van Hoog Calorisch gas naar Groningen gas kwaliteit is van groot belang geworden voor de aardgasvoorziening in Nederland.

 

Na een intensief inwerk- en opleidingstraject ga je zelfstandig aan de slag met

deze mooie techniek. Het gaat om een functie in dagdienst.


Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor het uitvoeren van onderhoud ( preventief en storingen) aan bijvoorbeeld menginstallaties, compressoren en pompen
  • Je hebt een technische inhoudelijke rol bij de uitvoering en begeleiding van bijvoorbeeld vervangingsprojecten
  • Je bent aanspreekpunt voor derden (die op onze locaties aan het werk zijn)  en je zorgt ervoor dat hun werk en werkwijze (kwaliteit) standaarden voldoen.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 26 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.


Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support