Titel

Teammanager Bedrijfsbureau

Organisatie

De opdrachtgever is een Nederlandse energieonderneming. De onderneming is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.


Let op!

- Alleen ZZP-er/freelance kunnen reageren op deze functie

- Gerichte motivatie is verplicht

- Het uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen mobiele telefoon en/of laptop, excl. BTW)

- Onze opdrachtgever stuurt op het " bring your own device principe". Wij vragen de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Er kan gevraagd worden om een geldig VOG. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf

Functie eisen

 • Je hebt Hbo werk-en denkniveau en aantoonbare relevante werkervaring m.b.t. het coachen en aansturen van een team en procesoptimalisaties.
 • Je bent proactief en toont eigenaarschap.
 • Je bent communicatief vaardig en flexibel ingesteld.
 • Je kunt zelfstandig werken en overlegt gemakkelijk met collega's in eigen en andere vakdisciplines
 • Je draagt eraan bij dat problemen snel worden opgelost en van fouten wordt geleerd.
 • Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken en stressbestendig, resultaatgericht en besluitvaardig is
 • Kennis van duurzame installatie gerelateerde producten is een pré
 • Je hebt de eigenschap om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen.
 • Je hebt geen 9 tot 17 uur mentaliteit.
 • Je kent de betekenis van een deadline en zorgt er samen met je collega's voor deze deadlines gehaald worden.

Achtergrond opdracht

USP's

Werken in complex en dynamisch team binnen Eneco Field Operations

Het bedrijfsbureau naar een hoger level brengen

Het motiveren en stimuleren van je medewerkers om tot een succes te komen

Waarom kiezen voor Eneco?


Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management. Je bent in deze rol onderdeel van de afdeling Installatie binnen de businessunit Field Operations. Field Operations is de businessunit die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de Technical home services van de Eneco-organisatie. Deze businessunit draagt zorg voor aanleg, vervanging, onderhoud en oplossen van storingen voor tal van installatieproducten zoals warmtepompen, cv-ketels, boilers, TOON, slimme boilers, en onze eigen warmtewinners.


Wat ga je doen?

De afdeling bedrijfsbureau van Field Operations is verantwoordelijk voor het tijdig en juist uitbrengen van offertes en het juist inplannen van onze installatiemonteurs monteurs. Je komt te werken op een leuke, dynamische afdeling waarin veel contact is met teammanagers van de uitvoering en andere collega’s van de keten.Als Teammanager Bedrijfsbureau geef je leiding aan een team met 10 medewerkers. Dit team is verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de totale stroom aan werkzaamheden tussen verkoop en uitvoering. Als spil van de organisatie zorgt deze afdeling voor een adequaat order- calculatietraject met bijbehorende administratieve handelingen.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Installatie binnen het onderdeel Field Operations en je bent het gesprekspartner voor commercie, teamleiders van de operatie.Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het aansturen, begeleiden en coachen van jouw team bij de dagelijkse organisatie van de werkzaamheden.
 • Je zorgt met je team voor een juiste voorraadadministratie en het inrichten van het ERP systeem. Als hoofd van de afdeling houd je toezicht op de kwaliteit van de werkzaamheden en administratieve afhandeling van alle orders.
 • Je bewaakt levertijden, zowel inkomend als uitgaand
 • Je werkt mee aan de verbetering van de huidige werkprocessen en introduceert waar nodig nieuwe processen en je bent in staat om je team daarin te enthousiasmeren en te betrekken.
 • Het signaleren en implementeren van verbeteringen middels LEAN methodes.
 • Het goede gesprek; Je gaat in gesprek met je medewerkers over prestaties en ontwikkeling.
 • Het tijdig leveren van maandrapportages over kostenontwikkeling, de voortgang en mogelijke risico’s.
 • Wat breng je mee?
 • Je werkt samen als één team aan het waarmaken van één missie. Daarbij ben je proactief om te helpen de energietransitie te versnellen. Je creëert ruimte om inzichten en meningen met collega's uit te wisselen en neemt verantwoording om bij te dragen aan het gezamenlijke plan.


Waar ga je werken?

Het is de ambitie van Eneco om Nederland mee te nemen in de energietransitie. Om dat voor elkaar te krijgen staat de klant in al ons doen en denken centraal. Dat is wat Eneco drijft en bindt. Dat voel je in de hele organisatie en resulteert in hechte samenwerkingen en vakoverschrijdende inzichten en oplossingen. Je gaat aan de slag bij een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen en tegelijk profiteert van de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup. We werken in een open organisatie die bruist van de energie. Bij Eneco kan iedereen met scherpe geest en een positieve, actieve mindset een bijdrage leveren aan een groenere wereld.


De afdeling bedrijfsbureau is de spin-in-‘t-web voor de installatie monteurs van Field Operations en zorgt voor de continue afstemming van vraag en aanbod.


Het team is verspreid over locaties in Schiedam en Utrecht en jij werkt daarmee ook op beide locaties. Beide locaties zijn bereikbaar met openbaar vervoer.

Opdracht informatie

nteresse?

Stuur ons dan uiterlijk 13 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig