Titel

Systeemontwikkelaar

Organisatie

Kansen voor Nederland, kansen voor jou.


Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!


Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.


Klik hieronder voor het bekijken van de video van RVO.

https://www.youtube.com/watch?v=pzcK1a_SVUM

Functie eisen

 • Minimaal 4 jaar FIA/AXEL.vm kennis en ervaring met afstemming, configuratie, implementatie en testen tbv bedrijfsprocessen klant. Ervaring met programmeren en configureren van koppelingen met systemen in het EZ-landschap als eHerkenning, TVS, ERB en Findos
 • Minimaal 4 jaar ervaring overheid, Dictu, RVO
 • Minimaal 4 jaar kennis resolverende instrumenten, kennis investeringsinstrumenten, kennis leningsinstrumenten, kennis garantieinstrumenten
 • C#, PHP, Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002, Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation, Applicatiemanagement Foundation, ervaring ontwerp en bouw koppelingen met systemen als Eherkenning, TVS, ABA/TAN, ERB, Findo
 • Informatiemanagement & Computer wetenschap, Finance, Innovatiemanagement, ervaring in REACT & webbased platformen
 • Ervaring configuratie FIA & Axel.vm, ervaring in REACT & webbased platformen
 • Testmanagement in sprints (Agile), ontwikkelen test scripts UT, FAT
 • Analyse, Bouw, Configuratie FIA/AXEL


Wensen:

 • FIA/AXEL.vm specifieke modules en features voor optimale toepassing op basis van klantbehoeftes


Competenties:

 • Analyse
 • Configuratie
 • Implementatie regelingen in FIA/AXEL

Achtergrond opdracht

Deze aanvraag betreft een strippenkaart.


Het doel is om regelingen op het FIA/AXEL platform toe te voegen en uit te breiden. Het gaat om het analyseren , realiseren, implementeren van de regelingen IK/VFF. Er zijn 3 oplevermomenten: 1. Procesbeschrijving compleet, 2. Functionele Acceptatietest, 3. Project to Support.


Achtergrond opdracht:

Afgelopen jaar is het FIA/AXEL platform met generieke functionaliteit gerealiseerd. Deze aanvraag is bedoelt voor het analyseren, realiseren en implementeren van Loan regelingen IK , VFF.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 januari 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development