Titel

Sr Productspecialist

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het aansturen van engineers voor het uitvoeren van ICT werkzaamheden.
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van kwaliteitsborging
 • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbaar kennis van en werkervaring met ITIL, ASL en BISL frameworks
 • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbaar kennis van en werkervaring met Agile, scrum en Prince ll Methodieken
 • ICT Quality Management
 • Business Change Management
 • Information Security Management
 • Aantoonbare meerjarige ervaring met Identity & Authorisation
 • Kandidaat heeft tenminste een afgeronde HBO opleiding


Wensen:

 • Kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en werkervaring met Agile, scrum of Prince ll Methodieken
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis en werkervaring met ITIL
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis en werkervaring in het aansturen van medewerkers
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbaar kennis van en werkervaring in het analyseren van informatiseringsvragen en in het meedenken van automatiseringsoplossingen


Competenties:

 • Analyseren
 • Conceptueel denken
 • Flexibel
 • Samenwerken
 • Klantgericht werken
 • Plannen en organiseren

Achtergrond opdracht

Identity Access Management, provisioning, RBAC, in-, uit- en doorstroom jou iets zeggen dan ben jij de juiste persoon. Je bent (mede)verantwoordelijk voor aansturen medewerkers qua beheer van en de (door)ontwikkeling op het domein Identity and Access Management (IAM). Je bent dagelijks bezig met het team om te analyseren, ontwerpen, implementeren en onderhouden van alle lagen in het IAM-landschap. Je bent niet verantwoordelijk voor de technische inhoud. Bovendien kijken we naar jou voor operationele aansturing van het team. Een ander aspect is het afstemmen met andere afdelingen binnen het IT domein van Defensie. Jij bent de persoon die voornamelijk op de uit te voeren werkzaamheden stuurt in samenwerking met de Product Owner. Op dit moment werken wij met tweewekelijkse sprints aan het beheren, verfijnen, ontwikkelen, testen en implementeren van de producten binnen het IAM domein. Natuurlijk kun jij jouw visie op de aansturing van de teams aanpassen naar jouw inzichten. Je schakelt dagelijks met je team en werkt samen met collega’s in andere teams en stakeholders voor afstemming over de geleverde oplossing. Daarnaast adviseer je de Product Owner proactief over (technische) verbeteringen aan de beheeromgeving om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen voor de klant. Als Productspecialist IAM word je onderdeel van ons IAM team. Het IAM team is verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de producten en diensten binnen het IAM domein (zoals SailPoint, IBM Security Directory Suite).


Achtergrond opdracht:

Binnen het JIVC bestaat de afdeling Generieke IT & Infra (GIT&Infra) en deze is samen met de andere afdelingen van de functionele en operationele IT dé defensieleverancier van complete systemen, applicaties, trainers en simulatoren voor de krijgsmacht in het betreffende domein. De afdeling draagt op basis van diepgaande kennis van bedrijfsvoering, gebruikers- en instandhoudingsprocessen bij aan de vertaling van eisen en wensen naar concrete specificaties t.b.v Identiy and Access Management. De afdeling is verantwoordelijk voor het operationeel houden van de infrastrutuur van onze Identity and Access Management oplossing gebaseerd op onder andere SailPoint en IBM Security Directory Suite.


Organisatorische context en cultuur:

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.


Bijzonderheden / extra toelichting:

Vanwege budgettaire redenen zal de initiele einddatum van het contract 31-12-2022 zijn, ongeacht de uiteindelijke startdatum. De mogelijkheid bestaat wel dat het contract verlengd zal worden tot de reguliere maximale looptijd van 4 jaar.


Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.


Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Tarief indicatie:

€82,50


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 28 januari 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support