Titel

Sr ICT Specialist

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met datacenter migratie
 • Kandidaat beschikt over een MCSA certificaat
 • Kandidaat beschikt over een MCSE certificaat
 • #REF!    


 Wensen: • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Hoog gerubriceerde Informatiesystemen
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Nutanix virtualisatie
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Ansible
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met Deployment Tooling
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en werkervaring van Microsoft Exchange migraties    
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en werkervaring van cross forest migraties in single forest-multiple-domain omgevingen    
 • Kandidaat beschikt over een Prince II Foundation certificaat    
   

Achtergrond opdracht

Deze opdracht betreft projectwerkzaamheden voor verschillende HGI netwerken, in het kader van CDS.443 Instandhouding HGI. Een aantal hoog-gerubriceerde datacenters dienen te worden gemigreerd naar nieuwe hardware (virtual to virtual) en daarna stap voor stap dienen de software componenten te worden gemoderniseerd naar een vastgelegde standaard. Achtergrond opdracht:De HGI Baseline is een generieke architectuur voor Defensie Hoog Gerubriceerde Informatiesystemen en dient om verschillende informatiesystemen snel en eenvoudig van een onderling vergelijkbare netwerk-, server- en applicatieinfrastructuur te kunnen voorzien. Organisatorische context en cultuur:JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.  Bijzonderheden / extra toelichting:Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt. Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Toelichting standplaats:Huis ter Heide (camp New Amsterdam), thuis werken bespreekbaar Tarief in overleg Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 31 augustus 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support