Titel

Sr. Functioneel en technisch consultant

Organisatie

Het CJIB is een relatief jonge en ambitieuze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en is gevestigd te Leeuwarden. Ruim 1000 gedreven medewerkers zorgen ervoor dat onze taken op de juiste wijze, ondersteund door adequate ICT en binnen de beschikbare middelen worden uitgevoerd.


De ICT-organisatie heeft een interne schil met de mogelijkheid flexibel bij te schakelen. Het CJIB werkt met DevOps-teams. Zij ontwikkelt en beheert hoogwaardige (ICT) producten.


Inhoudelijk werkt de ICT afdeling binnen CJIB met verschillende teams aan specifieke technische oplossingen. De afdeling werkt met Linux & Windows besturingssystemen, VMware oplossingen, een complexe SOA omgevingen een veilige toegang binnen en buiten CJIB (o.a.door ‘security by design’). Als ontwikkel omgevingen werkt de ICT afdeling veel met Java en Oracle/Oracle eBS met Oracle en Postgress als onderliggende databases. Qua tooling werkt ze o.a. met BPMN, Atlassian, diverse Continuous Delivery tools, Tosca, GIT, Sonar. Daarnaast werkt CJIB aan een toekomst in de cloud.


De ICT afdeling van CJIB werkt met een visueel jaarplan, voor 2017 heeft deze de naam ‘invICTus’ gekregen. InvICTus bestaat hoog over uit:

- 4 kernwaarden: Samenwerken, Durf, Betrouwbaar, Continu Verbeteren;

- 5 speerpunten: 100% Uptime, 3 weken cycletime, 10% Cloud, Eenvoudige toegang, Duurzame Inzetbaarheid Medewerkers;

- 5 pijlers: Agile, DevOps, Continuous Delivery, Security, ITIL.


Het besturen van het visueel jaarplan gebeurt via een OBEYA room.

Achtergrond opdracht

Leveren van ondersteuning op bestaande producten en mee helpen met het doorontwikkelen van IAM (1IM) binnen het CJIB. Waaronder functionele consultancy, aanpassingen aan software meedenken over doorontwikkeling en nieuwe functionaliteiten. De inzet betreft een functioneel/technisch consultant voor One Identity Manager. De inzet is nodig voor Support op het product, technisch advies voor doorontwikkeling en technische aanpassingen voor het realiseren van automatisch koppelingen. Het betreft advies en uitvoering.


Achtergrond opdracht:

Sinds 2016 is het CJIB bezig met Identity & Access Management en met de doorontwikkeling van de aansluiting van One Identity Manager aan interne systemen. Hierbij is expert kennis nodig van de autorisatiestructuur van het CJIB en technische kennis van de aansluitingsmogeljikheden van het One Identity Manager.


Let op: deze aanvraag betreft een strippenkaart!


Functie eisen

 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar Agile/DevOps ervaring


Wensen:

 • Analyserend vermogen en goed samen kunnen werken
 • Pro-actief benaderen, adviseren van stakeholder/teams initiatiefrijk zijn.
 • Resultaatgericht
 • Gedegen recente werkervaring met en kennis van 1IM. Expertkennis One Identity Manager
 • Gedegen recente werkervaring en kennis van Identity & Access Management (processen)
 • T-shaped medewerker (inzetbaar breder dan alleen in aangevraagd profiel/functie)
 • IAM specialist
 • Recente werkervaring met en kennis van de IAM processen bij Rijksoverheid.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons 3 juli 2020, voor 16.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken


Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support