Titel

Sr Beheerder ICT

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt c.a. 6 weken.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring met Privilegde accountmanagement
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring met onboarden van Privilegde Accounts binnen een PAM-oplossing
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbaar werkervaring met windows en/of Linux OS
  • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbaar werkervaring met CyberArk
  • Kandidaat heeft certificering in Scripting (powershell / Phyton)
  • Kandidaat heeft certiicering in Sentry defender


Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring van Agile en DevOps-werkwijzen, bij voorkeur de SCRUM- methodiek.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring Enterprise omgevingen met een grote omvang.
  • Sentry defenderAchtergrond opdracht

Er is binnen Defensie onvoldoende expertise aanwezig voor de implementaties van de diverse CyberArk componenten versus de infrastructuur eisen van Defensie. Onvoldoende expertise om de diverse klanten te onboarden met hun infra bijzonderheden, specificatie en wensen. Inhuur zal binnen het PAM-team de rol hebben van OBF (Onboardingframework) specialist. Inhuur komt in een Dynamisch jong team, waar men in kennis en kunde nog moet groeien. Een proactief, samenwerkende, informatiebrengende houding is noodzakelijk. Daarbij zal inhuur op beheergebied ook meedraaien in het dagelijksbeheer, upgrades en andere voorkomende werkzaamheden binnen het beheerteam. De werkzaamheden van een IT’er binnen defensie is zeer divers. Bij het installeren van nieuwe versies (lifecycles), controleer je of er is voldaan aan randvoorwaarden waarna je ook de versie test en een impactanalyse maakt. Dagelijksbeheer in de vorm van het afhandelen van storing meldingen en diverse controles op de omgevingen. Voor standaard procedures ben je in staat deze te automatiseren en dit vast te leggen in documentatie.


Achtergrond opdracht

PAM is nog een opbouwende omgeving en het doel is om alle Privileged accounts op te nemen in de applicatie CyberArk. Dit noemen we Onboarden. Daarin ben je een sparringpartner met andere IT-collega’s over hoe we gaan onboarden en wat er voor nodig is. En samen op basis van de gestelde voorwaarden sluiten jullie de accounts aan. Wat hierbij de leukste uitdaging is, dat je het ene moment met een Linux Beheerder om tafel zit en bij de volgende onboarding met een SAP-Specialist. Zie jij deze diversiteit zitten?


Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.


Bijzonderheden / extra toelichting

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.

Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 september 2022, voor 07.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support