Titel

Sr Beheerder ICT

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in grote enterprise omgevingen met minimaal 1500 gebruikers over verschillende vestigingen
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis over netwerk infrastructuur
 • Kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van Windows Server Beheer
 •  Kandidaat beschikt over aantoonbare  kennis van Virualisatie technieken    
     


 Wensen • Kandidaat beschikt over kennis en ervaring van Agile en DevOps-werkwijzen, bij voorkeur de SCRUM- methodiek
 • Kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring in het fungeren als Scrummaster
 • Kandidaat beschikt over kennis van en ervaring met container technologie
 • Kandidaat beschikt over aantoonbare werkervaring met Cloud Fundamentals (IAAS, PAAS, SAAS) Terminologie
 • Kandidaat beschikt over aantoonbare werkervaring in het begeleiden en choachen van collega ict beheerders   
 • Kandidaat heeft MS0544 Windows PowerShell for the IT-Professional - Part 1 behaald
 • Kandidaat heeft MS WSUS basis behaald
 • Kandidaat heeft MS Scep basis behaald
 • Kandidaat heeft MS SCCM Basis behaald
 • Kandidaat heeft MS SCOM Basis behaald


   

Achtergrond opdracht

Het Windows beheer is op zoek opzoek naar versterking in de vorm van een beheerder met senior kwaliteiten. De gezochte beheerder gaat deel uitmaken van het team dat het beheer uitvoert van alle windows server systemen binnen de Enterprise omgeving van Defensie. Het beheer van deze omgeving gebeurt in een apart organisatie onderdeel: JIVC.

Van een sr beheerder wordt niet alleen verwacht dat zij/hij beheerwerkzaamheden uitvoert binnen het VSD (Virtual Server Deployment) team (met aandacht voor de Windows server -én de virtualisatie-omgeving), maar ook dat zij/hij boven de materie kan staan om collega’s te ondersteunen bij complexe handelingen. Er wordt binnen het team met Agile/Scrum gewerkt, de Sr. Beheerder moet in staat zijn de scrummaster rol te kunnen vervullen, indien noodzakelijk. De sr. beheerder kan zelfstandig en in teamverband werken en draagt zorg voor het controleren en up-to-date houden van de beheer documentatie. Ook is de sr. beheerder een verbindende schakel tussen de technische beheerders, de ontwerper(s) en de ProductOwner van dit team.  Achtergrond opdrachtDeze behoefte is ontstaan als gevolg van én het achterblijven van legacy IT én de groei van de vraag naar Windows Server capaciteit. Kort over organisatieonderdeel JIVC: • JIVC werkt voor lifecycle management, waaronder ook de installatie van security patches valt, strikt volgens de OTAP strategie: Ontwikkel, Test, Acceptatie, Productie.
 • JIVC heeft het beheer van systemen binnen de Enterprise Architectuur ingericht conform ITIL. Kennis van en ervaring met ITIL is een vereiste.
 • Defensie is een omgeving waarin gehandeld wordt met gevoelige tot zeer gevoelige informatie. Hoe JIVC omgaat met de informatiestromen wordt regelmatig getoetst (door de Accountants Dienst van het Rijk).


 Organisatorische context en cultuurJIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.  Bijzonderheden / extra toelichtingVoorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander projectdeel of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Tariefsindicatie: 87.50 EUR Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 31 augustus 2022, voor 17:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken. Thuiswerken is mogelijk

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support