Titel

Specialist Data team

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

Je bent iemand die goed samenwerkt en breed inzetbaar is. Je snapt hoe processen werken Je bent een creatieve data-denker, werkt graag binnen de kaders maar kijkt ook naar buiten voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent breed inzetbaar en krijgt energie van verschillende taken. Dankzij je helikopterview overzie je processen en snap je hoe de lijnen lopen. Je bent analytisch sterk en ziet snel waar verbeteringen mogelijk zijn, die je vakkundig implementeert en controleert. Veder ben je van het heldere soort die overtuigend communiceert, bezit je een gezonde dosis zelfkennis en doe je graag aan zelfontwikkeling. Wat maakt van jou nog meer de ideale kandidaat?


  • HBO werk- en denkniveau niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
  • Sterke affiniteit met administratie
  • Kennis van L6S, Agile Scrum
  • Kennis van SAP, Blue Dolphin, Miro, Visio, Excel, Power BI, andere rapportagetools

Achtergrond opdracht

Let op: Deta Vast


Als Specialist Data Team verwerk je alle administratieve processen waar data bij komt kijken. De kwaliteit van jouw data en Data Governance zijn onmisbaar in onze transformatie naar een datagedreven bedrijfsvoering. Je fungeert als eerste aanspreekpunt bij het implementeren en borgen van nieuwe werkzaamheden. Waar mogelijk optimaliseren en automatiseren we processen. Je opereert vanuit de keten-gedachtegoed. Jij beoordeelt waar de verbeterkansen liggen, adviseert de stakeholders en zet de juiste mensen op het project. Je spart samen met de coördinator, teamleider en IT over de mogelijkheden en de richting. Is een verandering geïmplementeerd dan zorg jij voor het fundament van heldere procesbeschrijvingen en werkinstructies. Je zal merken dat je veel vragen uit de organisatie krijgt. Ze komen graag bij je langs omdat ze verder komen dankzij jouw goede advies.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 mei 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support