Titel

Sourcer

Organisatie

Belastingdienst te Utrecht.

Functie eisen

  • Je hebt aantoonbaar hbo- werk en denkniveau.
  • Je hebt minimaal één a twee jaar werkervaring op het gebied van headhunting/ sourcing.
  • Je hebt kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt(ontwikkelingen) en kunt bepalen wat de beste manier is om schaarse profielen te vinden.
  • Je bent communicatief vaardig en schakelt makkelijk met kandidaten, collega’s en hiring managers.
  • Ervaring met het voeren van gesprekken met de klant om het profiel scherper te stellen zodat deze makkelijker vindbaar wordt.

Competenties:

  • Analyseren
  • Plannen en organiseren
  • Klantgerichtheid
  • Omgevingsbewustzijn

Achtergrond opdracht

Op dit moment is er een krapte op de arbeidsmarkt waardoor sommige vacatures binnen bepaalde expertises lastig zijn in te vullen. Het sourcing team richt zich op het actief benaderen van kandidaten om deze functies toch in te vullen. Het is een relatief nieuw en jong team waarin initiatief, advies geven en samenwerken erg belangrijk is.

 

Per week ben jij verantwoordelijk voor een aantal functies waar je actief op searcht. Je legt contact met kandidaten die positief benaderen op je bericht en stelt deze voor bij de recruiter of bij de hiring manager. Je bereid de kandidaten voor op hun gesprek, legt goed uit wat de rol en werken bij de Belastingdienst inhoud. Je bent maximaal 3 weken voor één functie aan het zoeken daarna sluiten wij de search opdracht af met een evaluatie die je met de recruiter en/ of de hiring manager bespreekt. Uiteraard blijf je wel de voorgestelde kandidaten volgen in hun proces want elke plaatsing moet gevierd worden!

 

Naast het zoeken naar kandidaten voor één specifieke functie bouwen wij ook talentenpools op waar we regelmatig contact mee onderhouden.

 

Als team hebben we veel contact met elkaar. We werken (door corona) nog voornamelijk vanuit huis maar zullen ook na corona hybride blijven werken. In de ochtend starten we samen op met een call waarna we onze dag naar eigen invulling vorm geven. We schakelen regelmatig met elkaar, niet alleen over werk maar ook om even een grap te maken of bij te praten.

 

Wil jij onderdeel worden van dit leuke team? Reageer dan snel!

Geen einddatum, als iemand functioneert is de verwachting dat het voor 2022 sowieso ingevuld kan worden. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 januari 2022, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met Yvette Ronteltap- Kolkman

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support