Titel

Solution architect

Organisatie

Belastingdienst te Apeldoorn

Achtergrond opdracht

Als solution architect werk je met multidisciplinaire teams aan de producten ter ondersteuning van de erf- en schenkbelasting. Van de solution architect wordt verwacht dat hij/zij makkelijk communiceert en waarnodig de solution architectuur opsteld dit alles binnen de mindset van het agile manifest en scrum. Je vertaalt de businessvraag naar effecten op het bedrijfsproces en het IV -landschap en legt dit vast in een solution architectuur. Je werkt binnen de kaders van de concern- en domeinarchitectuur en bewaakt deze in de verdere voortbrenging van IV-oplossingen. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van impactanalyses en businesscases. Tot slot richt je je op de architectuurcontrole en adviseer je tijdens de ontwerp- en realisatiefase van software-ontwikkeltrajecten.


Achtergrond opdracht

Als extra onderstuening van huidige architecten ga een inhaalslag maken op het gebied van epic impact en vertaling naar features. Dit ten behoeve van de buisness waarbij je de Produktmanager helpt tot een actuele en reele roadmap. Daarnaast zul je binnen de vorming van de IV-organisatie in samenwerking met de onderdelen IBS, GBS, STS en DCS een samenwerking opzetten waar de DA IV lijdend is.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar werkzaam als architect met name op applicatielaag niveau, Solution

Competenties

  • Gericht op samenwerken, teamspeler.Assertief, overtuigingskracht, besluitvaardigheidCommunicatief, Proactief, ondernemend

Kennis

  • Agile/Scrum manier van denken
  • Uitstekend in Nederlands taal

Opdracht informatie

Verwachte uiterste einddatum inzet: 31 december 2021


Gerelateerde opdrachten

Voor IT Architecture