Titel

Software developer

Organisatie

Belastingdienst te Apeldoorn

Functie eisen

  • T-map;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Agile werken;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met testautomatiseren in bijvoorbeeld Robot Framework;


Wensen

  • Testautomatisering i.c.m. Robot Framework en Protractor.
  • Testen van performance.
  • Testontwerp- en uitvoering.
  • Kennis van SQL.
  • Ervaring als developer.
  • Kennis van Java/Springboot, Angular, Javascript/Typescript, IBM Websphere/Openshift is een pré.

Achtergrond opdracht

HHet Center of Excellence (CoE) Web Development is een onderdeel van IV-accent dat verantwoordelijk is voor het realiseren van allerlei applicaties, zowel maatwerk-applicaties als applicaties met een heel generiek karakter. Voor deze applicaties wordt in het algemeen Java/Springboot gebruikt voor de back-end, en Typescript/Angular voor de front-end. Voor het geautomatiseerd testen van de applicaties wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Robot Framework en Protractor.


CoE Web Development werkt volgens Scrum en DevOps. In sprints van 2 weken wordt een aantal wensen van de product-owners gerealiseerd. In samenspraak met de business worden de applicaties niet alleen ontwikkeld, maar ook na iedere sprint in de productie-omgeving geïnstalleerd.


Het CoE Web Development is op zoek naar een software developer met een hoofdfocus op test automation, met aantoonbare ervaring op het gebied van testautomatisering en Robot Framework/Protractor. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden/uitbreiden van de bestaande geautomatiseerde testset in zowel Robot Framework als Protractor. Daarnaast heb je ook wat ervaring in software development en vind je het leuk om mee te werken aan de applicaties (front-end en/of back-end) en je hierin verder te ontwikkelen.


Binnen het CoE Web Development lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst, door het realiseren en integreren van maatwerk applicaties. In samenwerking met de business en andere teams zorg je voor de realisatie en de exploitatie van nieuwe oplossingen voor de Belastingdienst. Verder ben je kritisch en loop je niet klakkeloos achter de menigte aan, maar zonder de goede sfeer binnen het team uit het oog te verliezen.


Achtergrond opdracht

Binnen de organisatie informatievoorziening (IV) van de Belastingdienst zorgt het onderdeel GBS voor generieke business services. GBS bestaat uit twee afdelingen: IV-regulier en IV-accent. IV-accent staat voor vernieuwing en verbetering van IT-processen door innovatieve oplossingen. Het centre of excellence webdevelopment van IV-accent ontwikkelt maatwerkapplicaties voor kantoormedewerkers in de gehele organisatie. De variëteit aan technologieën is daarbij groot, omdat we alleen oplossingen ontwikkelen die niet geschikt zijn voor standaardproducten. Denk daarbij aan applicaties om zeer specifieke werkstromen in kleinere processen te automatiseren.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 Oktober 2021, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support