Titel

Senior Technicus Meet- en Regeltechniek

Organisatie

De opdrachtgever is een Nederlandse energieonderneming. De onderneming is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.


Let op!


- Onze opdrachtgever stuurt op het " bring your own device principe". Wij vragen de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.


- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.


​- Er kan gevraagd worden om een geldig VOG. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf

Achtergrond opdracht

Als Senior Technicus Meet- en Regeltechniek bij de afdeling onderhoud van onze klant in Utrecht ga je aan de slag bij een bedrijf dat zichzelf opnieuw aan het uitvinden is. De afdeling verzorgt het onderhoud van alle productie-installaties van twee grote warmtekrachtcentrales tot warmteverdeelstations in de stad.


Maar ook de twee biomassacentrales die nu in aanbouw zijn en vanaf volgend jaar gaan draaien. Samen met werktuigbouwers, elektrotechnici en procesautomatiseerders kijken we wat er speelt en hoe we het aanpakken.


Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en monteren, testen en in bedrijfstellen van meet- en regeltechnische systemen. Als senior begeleid je kleine projecten en geef je adviezen voor korte en lange termijnonderhoud. Je werkt hierbij nauw samen met procesautomatisering.


Je bent verantwoordelijk voor

  • Het planmatig onderhouden van de meet- en regeltechnische componenten van diverse installaties;
  • Je voert controles uit en verhelpt eventuele storingen;
  • Je maakt storingsanalyses en draagt passende oplossingen aan;
  • Zo nodig begeleid je kleine projecten als deelprojectleider of voer je deze zelfstandig uit;
  • Je bent continu bezig met het verbeteren van onze installaties en geeft adviezen voor korte en lange termijnonderhoud.


Waar ga je werken?

Warmteproductie Utrecht beschikt over verschillende productie-eenheden, verspreid over de stad. De hoofdlokatie aan het Merwedekanaal is een historisch gegroeide, complexe industriële omgeving waar een ouderwetse teamgeest heerst. Op het terrein staan twee STEG-eenheden die elektriciteit en warmte produceren (450 MWe en 360 Wth). Ook bouwen we op dit moment aan twee biomassacentrales om de stadsverwarming te verduurzamen. In de stad staan negen warmte-overdrachtstations en vijf hulpwarmtecentrales.


De afdeling onderhoud bestaat uit zo'n 30 gedreven technici met drie verschillende niveaus. Elke ochtend zitten we bij elkaar en nemen we de dag door. Wat staat er op de planning, wat zijn de bijzonderheden? Als team staan we voor elkaar klaar en denken we met elkaar mee. Als het rustig is, heb je hier een relaxte baan. En als er issues zijn, gaan we er met z'n allen tegenaan.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde Mbo 4 opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of een andere aansluitende en relevante opleiding;
  • Een teamspeler met 2 tot 5 jaar ervaring en overzicht om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken om zo mee te veranderen met ons;
  • Je beschikt over VOL-VCA of bent bereid dit te halen;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van Duits is een pré;
  • Rijbewijs B en het begrip dat je één keer in de vijf weken een storingsdienst draait.

Opdracht informatie

Let op: het betreft een deta-vast functie. De opdrachtgever kan je na x aantal maanden een aanbod voor vast dienstverband aanbieden (dit gebeurt altijd in goed overleg).


Interesse?

Stuur ons dan voor 23 maart 2020, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support