Titel

Senior Software Engineer

Organisatie

DJI zorgt namens de Minister van Justitie en Veiligheid voor de tenuitvoerlegging van straffen en vrijheidsbenemende maatregelen, die na uitspraak van een rechter zijn opgelegd.

Binnen DJI zijn de Directie Informatievoorziening en het Shared Service Center voor ICT, de 2 grootste afnemers van inzet van (tijdelijke) ICT medewerkers. De Directie Informatievoorziening van de DJI zorgt voor een toekomstvaste en samenhangende informatievoorziening voor de DJI-organisatie. DI ondersteunt en adviseert daarbij alle divisies, stafdirecties en landelijke diensten van DJI. Zij voert ook de regie op alle veranderingen die in samenhang met bestaande processen en systemen worden doorgevoerd. Daarvoor neemt DI diensten af bij leveranciers. SSC-I (de eigen ICT-uitvoeringsorganisatie van DJI), is daarvan de grootste en belangrijkste leverancier.


De Directie Informatievoorziening (DI) bestaat uit drie onderdelen:

1. CIO-office De afdeling CIO-Office van de Directie Informatievoorziening (DI) is verantwoordelijk voor de (strategische) beleidsontwikkeling op het gebied van de informatievoorziening van DJI.

2. Informatievoorzieningsdienst (IVD) De Informatie Voorzienings Dienst (IVD) is het het coördinatiepunt voor nieuwe ontwikkelingen in samenhang met bestaande systemen.

De Informatievoorzieningsdienst bestaat uit drie bureaus:

- Informatiemanagement,

- Dienstenmanagement,

- Functioneel Beheer

3. Programma’s & Projecten

De opdracht van de afdeling Programma’s & Projecten (P&P) is het uitvoeren van projecten.

Achtergrond opdracht

Als Senior Java ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de technische oplossing van de drife applicatie en werkzaam binnen het DevOps team dat bij DV&O in Assen. Het betreft hier en datavast constructie om te verambtelijken en het aantal externe terug te brengen.


Achtergrond opdracht:

Je werkt in een DevOps team. Het DevOps team is verantwoordelijk voor het onderhoud van Drife AOB en staat op het punt om Drive-f opnieuw te ontwikkelen. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat zal in overleg met het team de werkzaamheden afgestemd worden.

Functie eisen

  • HBO informatica
  • Tomcat, Jetty en Jbos, spring framework (pre) en webservice (SOAP, JAX-WS en REST)
  • Scrum
  • OCP-Java SE 6 en hoger
  • Minimaal 3 jaar ervaring in Applicatie ontwikkeling in de technologiestack JAVA


Wensen:

  • Je bent klant en resultaatgericht, analytisch sterk en omgevingsbewust.
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken met je directe collega's en de klant.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons asap je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.


Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development