Titel

Senior Security Architect

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring als security architect inclusief het toezien dat projecten op basis onder architectuur worden uitgevoerd
  • Kandidaat heeft 3 jaar aantoonbare diepgaande kennis en ervaring met beveiligingsrisico’s, analyses, netwerk-, applicatie- en databeveiliging.
  • Kandidaat heeft 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring van SOC, SIEM, SOAR en Threat Intelligence
  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding

 

Wensen

  • Kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring als security architect in complexe organisaties die werken met een CNCF compliant On Premise Private cloud
  • Kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring als security architect op het gebied van Public/Hybrid cloud.
  • Je hebt certificeringen op security gebied zoals CISSP, CCSP, OSCP of GIAC;

Achtergrond opdracht

Als senior security architect ontwikkel je in nauwe samenwerking met andere infrastructuur- en enterprise architecten veilige IT infrastructuur oplossing voor alle business domeinen van Defensie. Je ziet toe dat deze past binnen de kaders van de architectuur en aansluitvoorwaarden van defensie zoals die vastleggen voor de nieuwe IT die defensie voor ogen heeft. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het meedenken aan- en ondersteunen bij de transitie die defensie maakt om van een traditionele (op een bastion gedachte) gebouwde IT Infrastructuur te komen tot een moderne (op jericho gebaseerde principes) on premise private cloud IT infrastructuur met koppelingen naar de public cloud. Verder help je mee en geef je (mede)richting bij de initiatie van projecten en hou je gedurende de uitvoering van projecten de voortgang op architectuurgebied in de gaten. Achtergrond opdrachtAls senior security architect ondersteun je het hoofd productieafdeling GIT & Infra voor het in kaart brengen en realiseren van de IST en SOLL architectuur namens onze afdeling.Van belang is dat...  • Je hebt oog voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties.
  • Je kunt goed luisteren en hebt een praktische, klantgerichte houding.
  • Je hebt een duidelijke visie over het gebruik en praktisch toepassen van Enterprise/IT-architectuur


 Organisatorische context en cultuurJIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Bijzonderheden / extra toelichtingDe mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.

Opdracht informatie

Tariefsindicatie €125,-Thuis werken is bespreekbaarInteresse?Stuur ons dan uiterlijk 7 oktober 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support