Titel

Senior SAP Testconsultant

Organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten. Wij ondersteunen de werkgevers en werknemers binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het afhandelen van hun personeelszaken. De salarisbetaling, het P-Direktportaal en de online personeelsinformatie zijn daarbij belangrijke eindproducten. Wij bieden met onze eindproducten een gevarieerd pakket aan HR-services aan.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als SAP (HR/HCM) testconsultant.


 Wensen:  • Mate waarin kandidaat relevante werkervaring heeft als SAP testconsultant en een vergelijkbare SAP HR / Portaal omgeving
  • Mate waarin kandidaat relevante werkervaring heeft met Scrum als scrummaster
  • Mate van ervaring dat kandidaat zijn visie en kennis op het testproces een advies kan meedenken.

Achtergrond opdracht

Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een ervaren SAP HR Testconsultant met ervaring als scrummaster. Alle reguliere taken van developer in een Scrum team zijn op jouw rol van toepassing, waaronder het bijdragen aan events zoals Refinement, Dayli Stand-up, sprint review end retrospective. Je gaat samen werken in een team met meerdere developers en testconsultants aan in SAP Portaal en HR ontwikkelde software. ProjectEr is behoefte aan testcapaciteit bij een van de SAP DevOps teams van P-Direkt. Het team is onderdeel van de afdeling DVS waarin meer dan 10 zelfsturende teams werkzaam zijn. Het betreffende team houdt zich met name bezig met de doorontwikkeling van ons P-Direkt portaal en het verbeteren van de achterliggende processen voor de afdeling Contactcenter. Nu coronamaatregelen verdwijnen wordt er hybride gewerkt bij P-Direkt. Je werkt remote via video-tooling en een VPN-verbinding op onze SAP systemen en op kantoor. Je dient zelf over de benodigde hardware zoals een MS-Windows PC of Laptop te beschikken. 

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 17 april 2022, voor 16:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Testing & Quality Management