Titel

Senior SAP HR/HCM Testconsultant

Organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten. Wij ondersteunen de werkgevers en werknemers binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het afhandelen van hun personeelszaken. De salarisbetaling, het P-Direktportaal en de online personeelsinformatie zijn daarbij belangrijke eindproducten. Wij bieden met onze eindproducten een gevarieerd pakket aan HR-services aan.

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als SAP HR/HCM testconsultant
  • Kandidaat is in bezit is van testcertificering, bijvoorbeeld TMAP


 Wensen:  • Mate waarin kandidaat relevante werkervaring heeft als SAP Testconsultant in vergelijkbare SAP HR / Portaal omgeving.
  • Mate waarin kandidaat aantoonbare relevante werkervaring heeft met Scrum.

Achtergrond opdracht

Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een ervaren (senior) SAP HR Testconsultant met ervaring als scrummaster. Alle reguliere taken van developer in een Scrum team zijn op jouw rol van toepassing, waaronder het bijdragen aan events zoals Refinement, Dayli Stand-up, sprint review end retrospective. Je gaat samen werken in een team met meerdere developers en testconsultants aan in SAP Portaal en HR ontwikkelde software.

 

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 28 december voor 11.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Testing & Quality Management