Titel

Senior Recruiter ICT

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding en 5+ jaar werkervaring als IT corporate recruiter of als IT recruiter bij een W&S-bureau mét een eigen netwerk binnen de IT doelgroep. Het is echt belangrijk dat je ruime ervaring hebt in het werven van IT professionals (commercieel of corporate) en hier je netwerk hebt opgebouwd (niet alleen functioneel beheerders maar een uitgebreider netwerk). Bij voorkeur in regio Den Bosch. 
  • We vinden het belangrijk dat je beschikt over organisatiesensitiviteit en dat je weet hoe je een netwerk opbouwt binnen een grote organisatie als de organisatie met veel verschillende stakeholders.
  • Je denkt binnen MT IT op tactisch niveau mee over de invulling van vacatures binnen een schaarste doelgroep en speelt hierin een proactieve rol.
  • Verder ben je creatief op het gebied van schrijven van teksten en nadenken over passende arbeidsmarktcampagnes. Verder staan samenwerken binnen en buiten je team, veranderbereidheid en eigenaarschap bij ons hoog in het vaandel. Dit laatste omdat je in je functie veel vrijheid krijgt om je werk uit te voeren op de manier die bij jou en je stakeholders past. Het is daarom belangrijk dat je kunt omgaan met de ruimte en het vertrouwen dat je krijgt van je manager.
  • Tot slot is ons team constant bezig met het verbeteren van samenwerkingen en processen, wat soms betekent dat er op een hoog tempo veranderingen worden doorgevoerd. Wij zoeken een collega die hierin ook gedreven is en ideeën oppert.

Achtergrond opdracht

Toelichting standplaats:

Standplaats/regio: Voornamelijk Den Bosch maar naar eigen inzicht ook af en toe naar Weert of Zwolle omdat daar ook ICT klanten zitten. Daarnaast wordt er naar eigen wens/inzicht thuisgewerkt.


Je komt als Corporate Recruiter ICT te werken op de gezelligste afdeling van de organisatie! Ons ambitieuze team van 18 professionals verzorgt zowel tijdelijke- (inhuur) als vaste functies en ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen portefeuille. We zijn een gedreven team waarin een open sfeer heerst en waarin feedback geven en humor belangrijke pijlers zijn. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie. We houden van een goede grap, een borrel op vrijdagmiddag en ook van een goed gesprek waarin je kan leren van elkaar. Klinkt dit als een team waar jij graag onderdeel van uit wil maken? Lees dan snel verder! De inhoud van de functie is namelijk nóg leuker.


Wat je gaat doen

Bij ons is elke dag hetzelfde! Veel hectiek en dynamiek en het einde van de dag eindigt altijd anders dan dat je 's ochtends bedacht had. En juist dát maakt werken bij de organisatie zo leuk! Je functie binnen het team is erg breed, je coördineert namelijk het recruitmentproces van onze afdeling ICT van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor je vacature vanaf het moment van plaatsing tot het moment dat je het gesprek voert over arbeidsvoorwaarden met de juiste kandidaat. Alles wat in de tussentijd plaatsvindt, dus van het schrijven van een vacaturetekst tot het bedenken van arbeidsmarktcampagnes, behoort tot jouw takenpakket. Je werft kandidaten voor staf-posities op verschillende locaties, maar hoofdelijk voor ons hoofdkantoor in Den Bosch. Jouw stakeholders werken ook over het algemeen op deze locatie, een enkeling werkt in Groningen, Zwolle of Weert. Een aantal voorbeelden van afdelingen waarvoor je personeel werft zijn: IT. Vacatures variëren binnen een SAFe/Agile omgeving van Cloud Engineer tot Scrum Master of Capability Manager. We verwachten van jou dat je weet hoe je de juiste doelgroep weet te bereiken. Daarnaast vertegenwoordig jij de organisatie o.a. op beurzen, recruitmentevents en op onze eigen open dagen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 13 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor HR