Titel

Senior projectmanager Roosteren

Organisatie

Onderwijsinstelling.

Functie eisen

Een ervaren projectmanager die zowel het Hoger Onderwijs en de onderwijs logistieke processen

kent. Daarnaast zoeken we een kandidaat met:

 • Minimaal HBO-werk en denkniveau;
 • Beschikt over aantoonbare relevante werkervaring;
 • De kandidaat heeft meerjarige ervaring, minimaal 3, als projectmanager met aantoonbare kennis en ervaring met onderwijs logistieke projecten binnen een Hoger Onderwijs organisatie.
 • De kandidaat heeft meerjarige ervaring, minimaal 3, als (senior) projectmanager met de functionele opzet en aansturing van een multidisciplinair projectteam.


Wat vragen wij:

 • Aantoonbare kennis en ervaring met onderwijs logistieke projecten binnen een Hoger Onderwijs organisatie.
 • Meerjarige ervaring als (senior) projectmanager met de functionele opzet en aansturing van een multidisciplinair projectteam.
 • In staat om de wensen en eisen te vertalen in een haalbaar en realistisch projectplan.
 • Communicatief sterk in woord en geschrift. 


Verder ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

Achtergrond opdracht

Als senior projectmanager word je verantwoordelijk voor het project Roosteren plateau 3. Dit project heeft als doel ervoor zorg te dragen dat per Q3 2023 de EUR kan beschikken over een ingericht, gekoppeld en werkend roostersysteem wat de logistieke onderwijsprocessen ondersteund met behulp

van huidige technische en functionele standaarden. Belangrijk onderdeel hiervan is het geautomatiseerd en tijdig hergebruiken van relevante Roosterdata.

Onder andere de volgende aspecten/taken komen hierbij aan de orde:

 • Opstellen overall PID Roosteren plateau 3 op basis van de goedgekeurde projectaanvraag.
 • Coördineren procesverbeteringen door, voor de EUR, nieuwe mogelijkheden in de Roostersoftware te benutten.
 • Coördineren van de overgang van het Erasmus MC naar TimeEdit in de EUR-omgeving.
 • Coördineren gegevensuitwisseling brongegevens van en naar TimeEdit via het EURintegratieplatform. Inclusief het vernieuwen van bestaande Rooster interfaces.
 • Afstemmen procesaanpassingen en geautomatiseerde gegevensuitwisseling.
 • Decommissioning van oude systeem en koppelingen en mogelijke archivering data


Dit project wordt uitgevoerd door de dienst Education & Student Affairs (E&S), in nauwe samenwerking met de afdelingen IT, Beheerorganisatie en de facultaire roosteraars. Als senior projectmanager rapporteer je aan de stuurgroep en ressorteer je hiërarchisch onder de directeur E&S. De projectmanager stuurt het projectteam aan waarin diverse specialisten zijn vertegenwoordigd. Voor de eisen aan het profiel zie verder onder competenties. Als senior projectmanager rapporteer je aan de stuurgroep SOC en ressorteer je hiërarchisch onder de directeur E&S. De projectmanager stuurt het projectteam aan waarin diverse specialisten en een inkoopadviseur zijn vertegenwoordigd. Voor de eisen aan het profiel zie verder onder competenties

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 24 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement