Titel

Senior Project Manager / Business Developer Waterstof

Organisatie

Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. 


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.

Functie eisen

Onze klant zoekt mensen met talenten, creativiteit en ondernemerschap.

Iets groots opbouwen doe je niet in je eentje, maar samen. Dat genereert energie, maar is ook noodzakelijk. Want in een omgeving waar gepionierd wordt, heb je simpelweg expertise en ervaring nodig van anderen. Van je kundige en hulpvaardige collega’s van onze klant, maar ook van de vele samenwerkingspartners uit binnen- en buitenland. Daarom zoeken we unieke individuen die kunnen samenwerken in een sterk team.

Om in deze functie succesvol te zijn:

 • Je hebt WO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 10 jaar relevante ervaring in de energiesector of een aanverwante sector, met inbegrip van aantoonbare ervaring in:    
  • technische analyse
  • Leiden van (deel) projecten van technische aard met meerdere partijen
  • Voorbereiding en zelfstandig uitvoeren van onderhandelingen / overeenkomsten
 • Je hebt ruime ervaring met business development in een technische/industriële omgeving en bij voorkeur in de energie branche;
 • Je kunt vanuit je ervaring de controle en lead pakken in projecten >€50 miljoen.


Enkele competenties die jou kenmerken:

Jij brengt uiteraard de kennis en vaardigheden mee die hierboven omschreven staan. Maar je maakt vooral het verschil met je persoonlijkheid. Je bent namelijk enthousiast en een doorzetter. Je werkt autonoom, duikt met gemak en plezier diep in de materie én kunt even gemakkelijk vanuit overzicht je ideeën verwoorden én realiseren.

 

Je kunt op een resultaatgerichte manier en vanuit je intrinsieke drive, kansen van de energietransitie verwezenlijken. Daarnaast ben je een verbindende teamspeler, omgevingsbewust en bent goed in het meekrijgen en overtuigen van verschillende stakeholders. Tot slot heb jij (andere) kwaliteiten die je geschikt maken voor de functie (onderhandelen, projectmanagement, ondernemerschap, juridisch, organisatiebewustzijn, strategisch denken, klant en relatiegericht, of een sterke overtuigingskracht)? Wij laten ons graag overtuigen.

Achtergrond opdracht

In deze functie ben je in de unieke positie om je kennis van de grootschalige waterstofprojecten te combineren met jouw kwaliteiten als ervaren Projectmanager en Business Developer. Jij krijgt hierin zeer veel vrijheid om kansen en mogelijkheden die je ziet verder te ontwikkelen en te realiseren. Jouw taken en verantwoordelijkheden:

In een complexe markt- en waterstof ontwikkelingen ben je verantwoordelijk voor:

 • Aansturen van multidisciplinaire teams en (internationale) overkoepelende projecten met grote impact (Capex >€100 mln). Waardoor het betreffende project en/of team efficiënt en effectief verloopt;
 • Het leiden van het projectteam binnen een project en de coördinatie met andere teams in het project.
 • Analyseren en achterhalen van klantbehoeften, markt- en concurrentieontwikkelingen en deze klantwensen vertalen naar concrete proposities en diensten. In projecten kom je regelmatig in aanraking met complexe commerciële vraagstukken waarvoor je graag zoekt naar mogelijke oplossingen;
 • Samen met juridische ondersteuning succesvol uitvoeren van onderhandelingen over commerciële contracten op het raakvlak tussen bedrijven met individuele contractwaarden €50+ miljoen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 oktober 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement