Titel

Senior Productspecialist POM

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt c.a. 6 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met opensource software
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring als technisch applicatiebeheerder
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring met de uitvoering van beheerthema’s, zoals het incident-, change- en patchmanagement
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring in het uitvoeren en monitoren van lifecycle management
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met begeleiden van audit (zoals aanbevelingsrapporten) onderzoeken
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring in het coördineren van werkzaamheden van een IT landschap
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met operating system Windows, Linux en Unix
 • Kandidaat heeft goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, niveau B2.


Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring binnen het P&O en Medisch informatiedomein (bij voorkeur met een van de volgende genoemde applicaties; Peoplesoft, Stat, Netvisn, Control-M, Configuration Version Software en/of Zabbix, Informatica, USER en 3D-OPT)
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met VMWare ESX
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met DBMS producten
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het doorlopen van lifecycles van applicatie landschappen
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met schriftelijk/mondeling communiceren met stakeholders op alle niveaus
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met projectmatig werken
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het geven van adviezen en het doen van verbetervoorstellen
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Agile/DevOps
 • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal een afgeronde HBO-opleiding

Achtergrond opdracht

Als Senior Productspecialist ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Dit doe je door onder andere het analyseren van complexe wijzigingsverzoeken op impact en haalbaarheid van de uitvoering in relatie tot het beheer. Je geeft functionele richtlijnen aan beheerders en ontwerpers en coördineer je de uitvoering van de release- en beheerkalender


Je draagt ook zorg voor de uitvoering van lifecyclemanagement. Dit doe je onder andere door coördinerend op te treden bij de uitvoering van technische aanpassingen. Je laat onderzoek en het analyseren uitvoeren van de probleemgebieden om te komen tot een structurele (technische) oplossing ten behoeve van de continuïteit en beveiliging van deze hosting services


Verder draag je zorg voor de afstemming en uitwerking van producten en processen. Dit doe je onder andere door met betreffende stakeholders afstemming te zoeken op het gebied van de operatie, zowel in techniek, processen en haalbaarheid (bijvoorbeeld beheerlast, doorlooptijden en gebruikersverwachtingen) en de samenhang met de totale ICT infrastructuur. 


Achtergrond opdracht

Vanuit de afdelingen van JIVC komen veel aanvragen binnen voor het hosten van applicaties en het uitvoeren van de dagelijkse operatie van technisch applicatiebeheer. Daar hebben wij binnen GIT&INFRA extra capaciteit voor nodig.


Organisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd


Bijzonderheden

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.


Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 september 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Tariefsindicatie

€96,50

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support