Titel

Senior netwerk Ontwerper IP - BCP/NDCC

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in het opstellen van High Level Design (HLD) en Low Level Design (LLD) documenten.    
 • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar recente en aantoonbare werkervaring met CISCO-ACI    
 • HBO (of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau) richting ICT of
 • kandidaat heeft minimaal 5 jaar (opgedaan in de laatste 7 jaar) werkervaring op HBO werk- en denkniveau in een vergelijkbare functie
 • Certificering CCNP Routing & Switching of CCNA Datacenter    

Wensen:

 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over aantoonbare kennis en ervaring met routeringsprotocol BGP. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over ervaring met het werken in een ITIL gestuurde organisatie. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over aantoonbare kennis en ervaring met VMWARE NSX-T en/of vSphere/ESXi. Eén of beide aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over basiskennis en ervaring met LINUX. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting. 
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over aantoonbare kennis en ervaring met Ansible. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over aantoonbare kennis en ervaring met agile/scrum technieken. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.     
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over aantoonbare kennis en ervaring van Python en/of Perl. Aantoonbaar in CV met achtergrond/korte toelichting.     

Achtergrond opdracht

Als Senior Network Designer IP werk je voor heel Defensie met nieuwe technologieën aan de ontwerpen voor het WAN, LAN en Datacenters. Jouw primaire aandachtsgebied is datacenters. Je werkt mee aan ons on-premises IaaS platform en bent bekend met het werken in multidisciplinaire teams. Je hebt een gedegen ervaring met fysieke en virtuele netwerk infrastructuur en VMware techniek is je zeker niet vreemd. Je bent niet bang voor het nemen van verantwoordelijkheid in een grote, complexe omgeving. Je ontwerpt oplossingen op basis van het continue proces van lifecyclemanagement en gebruikersbehoefte. Daarbij volg je de geldende architectuurkaders en werk je nauw samen met Technisch Verantwoordelijken en andere collega’s van verschillende disciplines aan een optimale oplossing. Die oplossing werk je uit in een High Level Design (HLD) en een Low Level Design (LLD) waarbij beschikbaarheid, beheer, automatisering en schaalbaarheid voorop staan. Je beschikt over een open mindset en bent bereid om nieuwe manieren van werken en technologieën uit te proberen. In je rol draag je in belangrijke mate bij aan de continuïteit van de dienstverlening. Met jouw kennis en ervaring ben je onmisbaar bij continuïteitsvraagstukken (complexe incidenten) en nieuwe functionaliteiten (changes).  Achtergrond opdrachtDe werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Sectie Netwerken van de afdeling JIVC/Generieke IT & Infra. De Sectie Netwerken ontwerpt, realiseert en beheert het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network) welke 24/7 wordt ondersteund. Aan het NAFIN worden in Nederland alleen al rond de 300 locaties gekoppeld met onze datacenters. Verder levert de sectie een landelijk Wifi netwerk.  Organisatorische context en cultuurJIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. BijzonderhedenVoorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling. 

Opdracht informatie

Tariefs indicatie:
€95,50

Toelichting standplaats:

Huis ter Heide, Camp New Amsterdam, thuis werken bespreekbaarInteresse?Stuur ons je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.
De aanvraag sluit bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support