Titel

Senior Jurist Letsel

Organisatie

Verzekeringsmaatschappij

Achtergrond opdracht

Als jurist ben je direct inzetbaar op een dossierkast op het gebied van letsel.
Je leest je snel in, je kunt zelfstandig met klanten omgaan en hebt weinig begeleiding nodig.
Je lost juridische problemen op, je voert procedures en toont veel empathie.

Er dient tijdelijk een dossierkast van letsel opgevangen te worden. Je krijgt een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Je legt bezoeken af bij klanten en zorgt voor een goede afwikkeling van de letselschade van onze klant.

Je werkt binnen een team van letseljuristen en civilisten. Het team is ongeveer 20 medewerkers. Wij zitten met drie teams van bijzondere juridische zaken op een afdeling. BJZ bestaat uit 10 teams verdeeld over 4 locaties.

Functie eisen

Als Jurist beschik je over:
• een afgeronde universitaire studie Nederlands Recht
• minimaal 6 jaar ervaring met het behandelen van letselschadedossiers bij een juridische dienstverlener of advocatenkantoor en gespecialiseerd op het gebied van letsel.
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• uitstekende kennis van Windows

Tevens ben je iemand die gaat voor een goede klantrelatie en handel je proactief in het belang van de klant. Daarbij neem je de klant als uitgangspunt in het handelen en heb je bij het maken van keuzes diens belang steeds in het achterhoofd. Je hebt de ambitie om je als professional te blijven verbeteren en verdiepen.

Verder herken je jezelf in de volgende competenties: klantgedreven, analytisch, besluitvaardig, planmatig, flexibel, overtuigend, ondernemend, empatisch en resultaatgericht. 

Opdracht informatie

Interesse?
Stuur ons asap je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.