Titel

Senior Java Developer

Organisatie

Belastingdienst te Apeldoorn

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring met Java 8, JAVA EE
  • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Java op Mainframe
  • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring van DB2, XML, SQL, JDBC, JPA, MQ, webservices, SOAP, MQ
  • Minimaal 1 jaar kennis en ervaring van HTML5, CSS3, Typescript, Angular 5 of hoger
  • Kennis en ervaring van testautomatisering
  • Kennis en ervaring van Scrum en SAFe

Wens:

  • T-shaped developer, Cucumber, Splunk

Competenties:

Van onze toekomstige collega wordt verwacht dat hij/zij, als volwaardig teamlid, participeert in het Agile proces en T-shaped is. Je ondersteunt en werkt nauw samen met de productowner en het ontwikkelteam bij het opstellen en refinen en uitwerken van userstories.

Teamplayer gericht op samenwerking, analytisch sterk, assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een resultaats- en oplossingsgerichte mentaliteit.

Communicatief, creatief initiatiefrijk, de wil om iets voor elkaar te krijgen. Tevens is hij/zij omgevingssensitief en kent zijn/haar stakeholders.

Achtergrond opdracht

Het team Oreo is op zoek naar een senior Java bouwer met kennis van Angular 5 of hoger om het team te versterken en het vertrek van een senior Java bouwer op te vangen. Het team werkt volgens Agile SAFe. Je hebt veel ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te vullen. Je werkt echter wel nauw samen in een Agile team van ontwerpers, bouwers en testers. We vragen daarom een echte teamplayer, die makkelijk in de omgang is en bereid is ook af en toe bij te springen bij collegae als dat nodig is. Je levert een belangrijke bijdrage aan het efficiënter inrichten van de processen en werkwijzen binnen het team. De klus waar het team op dit moment aan werkt is DAC6. Door deze Europese richtlijn moeten grensoverschrijdende fiscale constructies gemeld worden.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 16 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development