Titel

Ontwikkelaar

Organisatie

Belastingdienst te Apeldoorn

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar HBO, werk- en denkniveau bij voorkeur afgerond richting IT
  • Minimaal 5 jaar ervaring met C#, .Net
  • Minimaal 1 minimaal kennis en ervaring met testautomatisering
  • Agile/Scrum


Wensen

  • TFS, Scripting. Kennis van VB-script is een PRE!


Competenties

  • Resultaatgericht
  • Initiatief
  • Stressbestendig

Achtergrond opdracht

Team LIV is op zoek naar een enthousiaste, flexibele, mulitaskende en hands-on ontwikkelaar met veel ervaring in het gedeeltelijk of volledig zelfstandig bepalen van ontwikkel- en realisatie aanpak. Onze nieuwe collega moet in staat zijnte werken in een hectische omgeving waarbij er sprake is van zeer verschillen realisatietrajecten voor wat betreft(technische)diepgang, startmoment (wel/geen beschrijvingen beschikbaar) en klantcontact. De gekozenontwikkelmethodiek dient passend te zijn voor het op te lossen vraagstuk waarbij samenwerking met de testengeneer inrelatie tot Systeem integratie test (SIT) en de Functionele Acceptatie Test (FAT) van belang is. Zelfstandig kunnenwerken en invulling van de te verrichtten werkzaamheden is een must.


Achtergrond opdracht

LIV is een klein en flexibel team dat voorziet in ad-hoc oplossingen in het Belastingdienst IV- en proceslandschap. Gegeven het (fiscale) belang van de continuiteit van de primair processen van de belastingdienst is het snel kunnenbieden van kwalitatief goede en -bij het vraagstuk- technisch passende IV-oplossingen cruciaal. Het team wordt ingezetom alle mogelijke proces- en technische en proces- vraagstukken op te lossen. Liggende opdrachten zijn: afronden E-commerce, Vebeteren bouwblokken tbv mededelen/koppelen met inning (reguliere IV), herbouw/verbetering van diverse (VBA) voertuig heffingsapplicaties en inningsondersteunende applicaties, verder ontwikkelen van applicatie/ketenmonitoring et cetera, et cetera.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support