Titel

Senior Functioneel Beheerder

Organisatie

UWV te Amsterdam


Let op: CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s).

Achtergrond opdracht

In welke agile functie stap jij?

Ben je die pro-actieve en oplossingsgerichte Functioneel Beheerder? Verzeker jij ons ervan dat systemen goed op elkaar aansluiten en optimaal functioneren? Lees dan deze nieuwe vacature bij de Divisie Uitkeren.


Wij zijn op zoek naar een Functioneel Beheerder in het domein Overige Soorten WW In deze functie ga je aan de slag met de keten van applicaties ten behoeve van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Jij zorgt ervoor dat het beheer van (een deel van) de applicaties voor NOW robuust wordt neergezet binnen de Divisie Uitkeren. Daarnaast zorg je ervoor dat de systemen functioneel optimaal aansluiten bij de wensen en eisen van de business en gebruikers en neem jij de verantwoordelijkheid voor een optimale werking van de systemen die het ketenproces van NOW ondersteunen. En dit in een dynamische en energieke omgeving met volop uitdaging.


Als Functioneel Beheerder bij UWV doe je nog veel meer. Jij adviseert als specialist op het vakgebied bij functionele incidenten en monitort de voortgang van incidenten. Je beheert, administreert en rapporteert wijzigingsverzoeken in samenwerking met relevante partijen. Je levert vakinhoudelijke input en ondersteuning voor het releaseplan. Je reviewt pro-actief en tijdig business analyses en functioneel ontwerpen. En je analyseert binnen de IV keten de impact en kosten van voorgestelde wijzigingen en adviseert over mogelijke oplossingsrichtingen. Tevens kun je gebruikers- en business wensen vertalen naar functionele en non-functionele requirements. Vanzelfsprekend deel je vakinhoudelijke input met je collega professionals. Als je ook nog ervaring hebt met ketenbeheer en ervaring hebt in werken met projecten en met agile werken? Kom dan Informatie Voorziening (IV) van Uitkeren versterken. Kortom: je bent gemotiveerd om een cruciale rol te spelen in ons Functioneel Beheer team. 


32 tot 38 uur per weekFunctie eisen

Kom je bij ons werken dan kies je voor samenwerking met interessante disciplines. Je werkt zelfstandig en neemt als inhoudsdeskundige deel aan projecten. Betrokkenheid bij een team is je tweede natuur. En als vanzelfsprekend neem je de verantwoordelijkheid. Je oordeel vorm je op basis van een breed spectrum aan signalen en met je helicopterview overzie jij het geheel. Je natuurlijke rol is die van linking pin en verbinder. Met je doortastendheid en organisatietalent weet je veel gedaan te krijgen. Om als Functioneel Beheerder aan te slag te gaan heb je:

  • Een HBO diploma, bij voorkeur HBO bedrijfskundige informatica;
  • ervaring met beheersprocessen gebaseerd op BISL en ASL en ITIL frameworks;
  • kennis van de theorieën, methoden en instrumenten m.b.t. Functioneel Beheer;
  • gedegen kennis van service management processen, applicatie- en wijzigingenbeheer; en bij voorkeur met (de inrichting van) autorisatiebeheer.
  • De opleiding functioneel beheer gevolgd en afgerond.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de functie Functioneel Beheerder in de afgelopen 5 jaar


Wensen:

  • Aantoonbare ervaring met SQL
  • Ervaring met autorisatiebeheerOpdracht informatie

Interesse?

Stuur ons uiterlijk 21 januari 2021, voor 16.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support