Titel

(Senior) Full Stack Developer

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring als full stack developer
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring met Java, C#, Python, Bash
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar ervaring met CI/CD, Docker en Kubernetes, Git
 • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar ervaring met high-secure omgevingen
 • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar ervaring met de SAFe methodiek
 • Kandidaat beschikt over tenminste een afgeronde HBO opleiding
 • Kandidaat heeft een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Minimaal taalniveau B2.


Wensen:

 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als lid van een Agile (Scrum) team
 • Kandidaat heeft ervaring met Spring, Spring Boot, Angular of React; Linux, PostgreSQL; Consul, Ansible, SonarQube; SHH en PGP
 • Kandidaat heeft werkervaring met development tools zoals, Intellijay, Eclipse, GitHub etc
 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met het het ontwerpen en inrichten van nieuwe producten en/of diensten in afstemming met meerdere (>= 2) ketenpartners/leveranciers o.b.v. IT.
 • Kandidaat heeft ervaring met het werken met Continuous Integration, bijv Jenkins, Gitlab of Bamboo
 • Kandidaat heeft kennis van specifieke normenkaders van defensie. Dit dient te blijken uit het CV.
 • Kandidaat heeft een certificaat leading SAFe of equivalent
 • Kandidaat is in het bezit van het certificaat PSD 1 of vergelijkbaar. Kandidaat dient het certificaat te kunnen overleggen

Achtergrond opdracht

Wij zijn op zoek naar een software ontwikkelaar met goede kennis van spring, netwerk technologie en rabbitMQ. Wij werken met Java en scrumteams die toepassingen maken voor dagelijks gebruik in processen met een hoge toegevoegde waarde. Je zult hier lid van een team gemotiveerde ontwikkelaars zijn. Je zult gaan werken aan een systeem dat diverse bewerkingen op multi-mediale bestandert uitvoert en nieuwe features aan dit systeem toevoegt. Uit de PI en Scrum sessies zullen diverse changes op een bestaand pakket worden geprioriseerd die de ontwikkelaars oppakken en realiseren. Zodra resultaat voldoet aan de "Definition of Done" zal de change gesloten worden en kan de volgende change opgepakt worden.


Achtergrond opdracht:

Je gaat werken aan een systeem voor realtime dataverwerking tbv dagelijkse werkzaamheden. Performance en security zijn essentieel. Je zult komen te werken in een reeds bestaand team van ontwikkelaars. 


Organisatorische context en cultuur:

MIVD: MIVD is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat MIVD voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen MIVD werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. 


Bijzonderheden / extra toelichting:

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.


Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling.

Opdracht informatie

Tarief indicatie:

In overleg


Toelichting standplaats:

Zoetermeer, thuis werken geen optie.


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 2 juni 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development