Titel

Senior Enterprise/IT Architect op het gebied van Simulatie

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de afgelopen 6 jaar) als IT architect.
  • Kandidaat heeft tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de afgelopen 6 jaar) met het werken onder architectuur.
  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding


 Wensen  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met business-, informatie-, applicatie en/of IT-architectuur.
  • Kandidaat heeft ervaring op het gebied van simulatoren en/of Virtual Reality
  • Opleidingen op het gebied van architectuur zoals TOGAF, SAFE voor Architects, Archimate

Achtergrond opdracht

Als senior Enterprise/IT architect ontwikkel je in nauwe samenwerking met de verschillende onderdelen binnen Defensie en de productieafdelingen binnen JIVC de (defensie) simulatie architectuur. Je ziet toe dat deze past binnen de kaders van de defensiebrede architectuur en aansluit op andere domeinarchitecturen zoals Land-, Lucht-, en Maritiem optreden. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het mede realiseren van een (aspect)architectuur op het gebied van simulatie. Je helpt mee en geeft mederichting bij de initiatie van projecten. Gedurende de uitvoering houd je de voortgang op architectuurgebied in de gaten. Achtergrond opdrachtAls senior Enterprise/IT architect simulatie ondersteun je diverse onderdelen van Defensie en de productieafdelingen binnen JIVCT namens onze afdeling. Van belang is dat...  • Je oog hebt voor de nieuwste (technologische) ontwikkelingen en innovaties. 
  • Je goed kunt luisteren en een praktische, klantgerichte houding hebt . 
  • Je een duidelijke visie hebt over het gebruik en praktisch toepassen van Enterprise/IT-architectuur.


 Organisatorische context en cultuurJIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Bijzonderheden / extra toelichtingDe mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.

Opdracht informatie

Tariefsindicatie van €125,-Thuiswerken bespreekbaarInteresse?Stuur ons dan uiterlijk 7 oktober 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support