Titel

Senior Contractmanager

Organisatie

UWV te Amsterdam

Achtergrond opdracht

Kandidaten voeren onderhandelingen en regie over de totstandkoming en beëindiging van de totale ICT Contractenset. Vanuit de regierol coördineren zij de bestellingen voor deelleveringen van meerdere dienstverlenende segmenten binnen de kaders van mantelovereenkomsten voor de levering van diensten en producten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en het opstellen van de meer complexe adviezen. De regie door de contractmanager richt zich op diverse leveranciers welke de applicaties bij UWV ontwikkelen en beheren. Affiniteit met een complex applicatielandschap en de sturing van meerdere leveranciers die binnen het landschap (tegelijkertijd) werkzaam zijn. Nevenopdracht is het leveren van een essentiële bijdrage aan het verder professionaliseren van de regieorganisatie binnen UWV.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een geoutsourcete omgeving met name het gebied van applicatie outsourcing en software ontwikkeling in de afgelopen 7 jaar.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de grote(re) ICT leveranciers van Nederland in de afgelopen 7 jaar.
  • Kandidaat kent de problematiek van kleinere ICT leveranciers
  • Uit het CV van de kandidaat dient duidelijk naar voren te komen dat hij/zij meerdere aanbestedingen heeft meegemaakt bij voorkeur in een (semi) overheidsomgeving

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement