Titel

Senior Citrix Specialist

Organisatie

Let op!

 • Je bent bij voorkeur woonachtig in (provincie) Groningen / Noord NL. Reistijd woon-werk bedraagt max. 45-60 min. “Waar mogelijk werken we ook deels vanaf huis.”
 • Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar á 36 uur per week. Duur project: 12 maanden
 • Er dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd te worden bij gunning. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaat/leverancier
 • De klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Meer dan 5 jaar kennis en ervaring met ICT in het werkplekdomein
 • Enkele jaren ervaring als beheerder van een Citrix Virtual Apps and Desktop omgevingen i.c.m. Citrix Hypervisor
 • Enkele jaren ervaring als beheerder van Citrix Endpoint Management of XenMobile
 • Citrix certificering, minimaal op het niveau CCP-V
 • Bij voorkeur aangevuld met Citrix certificering voor endpoint management: CC-CEM
 • Kennis van en ervaring met Windows 10, Windows 2019 en Microsoft SCCM

Competenties

Het oppakken van overkoepelende activiteiten is vanzelfsprekend voor jou. Je krijgt energie van samenwerken en je gelooft erin dat een goede samenwerking het beste resultaat levert. Bij het oplossen van incidenten en problemen ga je nauwkeurig te werk en beschik je over een goed analytisch vermogen. Je ziet op tijd vernieuwingen aankomen en durft deze ook aan te dragen. Aansluitend borg je domeinkennis in o.a. beheerdocumentatie en lever je input voor een efficiëntere inrichting van het beheer.

Achtergrond opdracht

Achtergrond

Het Workplaceteam van afdeling IP levert voor onze klant (netberheerder / transporteur gas) de ICT werkplekken en Office365 diensten. Onderdeel hiervan zijn virtuele Windows 10 werkplekken op basis van Citrix VDI technologie en beheerde mobiele apparaten op basis van Citrix Endpoint Management.

 

Werkzaamheden / verantwoordelijkheden

Samen met je IP-collega’s ontwikkel en beheer je het totale werkplekplatform en de Office365 diensten. Als Citrix specialist vervul je een hoofdbeheerdersrol voor de virtuele werkplek en de mobiele apparaten. Hierbij is samenwerken met andere teams, architecten, beheerders, eindgebruikers zeer belangrijk. Vanuit deze rol ben je de trekker van projectonderdelen en neem je deel in werkplek gerelateerde projecten. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 12 mei 2022, voor 12.00 uur je recente Cv & motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support