Titel

Senior Business Analist

Organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten. Wij ondersteunen de werkgevers en werknemers binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het afhandelen van hun personeelszaken. De salarisbetaling, het P-Direktportaal en de online personeelsinformatie zijn daarbij belangrijke eindproducten. Wij bieden met onze eindproducten een gevarieerd pakket aan HR-services aan.

Achtergrond opdracht

R&O zoekt per direct een senior Business Analist voor het uitwerken van wensen en verplichtingen die nodig zijn voor de aansluiting van een nieuwe organisatie op bestaande InBeeld BZ-onderdelen. Naast functionele wensen, zijn er een aantal aanpassingen nodig om te voldoen aan de AVG. Daarnaast is het belangrijk om zorg te dragen dat de applicatie rijksbreed inzetbaar is. Van de Business analist wordt verwacht dat deze minimaal 5 jaar ervaring heeft. De Business Analist zal ingezet worden voor 36 uur per week. De inzet staat in eerste instantie gepland voor 3 maanden. De kandidaat is bekend met het werken met Scrum in een DevOps team.

Achtergrond opdracht

Het team Dossiervorming is verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van complexe functionaliteit voor alle applicaties die zijn gebouwd op het ECM platform (Documentum): Pandora, Inbeeld BZ, Inbeeld L&T en ReoTool. Daarnaast is er een SAP HR–Documentum koppeling in beheer. Het team is een multidisciplinair DEVOPS team dat volgens de laatste Agile (scrum) principes werken. Daarbij speelt de Business Analist een belangrijke rol om de wensen van de klant zodanig te beschrijven, zodat het voor het team duidelijk is wat er verwacht wordt.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als business analist.

Wensen

  • Kennis van Agile en SCRUM werken;
  • Minimaal 5 jaar aantoont relevante business analisten werkervaring te hebben;
  • Ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever;
  • Kennis van het werkgebied van dossiervorming is een pre.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons uiterlijk 25 november 2020, voor 08.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management