Titel

Senior Beheerder

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.

Functie eisen

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als technich applicatiebeheer
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het beheren van complexe IT-infrastructuren. Complex d.w.z. een IT infrastructuur met een veelheid aan back-end softwareproducten (minimaal 5) en koppelingen tussen systemen (minimaal 5) in een redundante omgeving.
 • Kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau -> HBO diploma of MBO 4 diploma met 5 jaar werkervaring 


Wensen:

 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met LINUX systemen
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met Windows server >2012
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met het automatiseren van routinematige beheerwerkzaamheden
 • Kandidaat heeft bij voorkeur netwerkkennis en ervaring met proxy’s, firewalls, loadbalancers
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met een van de volgende protocollen, HTTP, HTTPS of SFTP
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met PowerShell
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met Cisco
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat MCSA 2012 of hoger
 • Kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met UnixAchtergrond opdracht

Jij wordt verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Integratie functionaliteit binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een complexe technische ICTarchitectuur.


Met jouw kennis en kunde automatiseer en verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband, behandelt klantaanvragen en zorgt voor tijdige realisatie van de opdrachten en je neemt daarnaast actief deel aan projecten. Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Naast het uitvoeren van het technisch beheer, werk je ook veel samen met functioneel beheer en ontwikkelaars. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het coördineren en uitvoeren van wijzigingen in een IT-infrastructuur, volgens een plan van aanpak, en daarbij het voortouw te nemen om dit samen met andere beheerders te realiseren.


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die verantwoordelijk is voor het technisch beheer van alle applicaties en databases binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan nieuwe projecten. Dat kan zijn op basis van bestaande technieken maar ook wordt er steeds meer innovatie gepleegd om nieuwe ontwikkelingen binnen te brengen. Integratie vormt het koppelvlak tussen alle componenten (Services, Applicaties, Data) in het huidige en nieuwe IT-landschap. De afdeling zorgt ervoor dat informatiesystemen (intern Defensie of met informatiesystemen buiten Defensie) de mogelijkheid hebben en krijgen om op een betrouwbare manier gegevens uit te wisselen (applicatie integratie). 


Achtergrond opdracht:

Voor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior beheerder die het team komt versterken. De komende jaren staan we voor uitdagingen als het bieden van hoge beschikbaarheid, en nog betere beveiliging. 


Organisatorische context en cultuur:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd


Bijzonderheden / extra toelichting:

Voorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt. Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling

Opdracht informatie

Tariefsindicatie EUR 77,50


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 24 mei 2021, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support