Titel

Senior Bedrijfsvoerder Zwolle

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Functie eisen

  • Hbo-diploma in elektrotechniek of energietechniek.
  • Je spreekt en schrijft goed in de Nederlandse taal.


Competenties

  • Wat je in ieder geval nodig hebt in deze functie: een hoog veiligheidsbewustzijn. Dat betekent dat je altijd 100% zeker bent van je handeling, voordat je die uitvoert. Twijfel je? Dan zoek je het uit of vraag je een collega. Je staat voor kwaliteit, kunt in een hectische situatie prioriteiten stellen en weet die overtuigend over te brengen aan de uitvoerende partijen

Achtergrond opdracht

Een boeiende baan in de gas- en elektrotechniek, zonder zelf te sleutelen? Die heb je als operator in dé controlroom in Zwolle. Bij ons zit je letterlijk aan de knoppen om bedrijven en huishoudens in Noord-Nederland van energie te voorzien. Een hele verantwoordelijkheid!

In het zenuwcentrum monitor en stuur jij met je collega’s het transport- en distributieproces van energie, en onderneem je op tijd actie als de alarmbellen afgaan. 24/7 staat ons bedrijfsvoeringscentrum paraat. Deze functie van Senior Bedrijfsvoerder is een DAGDIENST, daar waar veel anderen collega's meedraaien in een continurooster, telkens in een andere teamsamenstelling.


Ons centrum wordt geleefd door wat er in de buitenwereld gebeurt. Is er onderhoud nodig? Dan zet je de lichten op groen. Komt er een storingsmelding binnen? Dan hang jij met de uitvoerende partijen aan de telefoon, zodat de storing zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarbij kan het zomaar zijn dat jij een transformator bedient waar 30.000 huishoudens aan hangen. Eén verkeerde inschatting, en die zitten allemaal zonder stroom. Gevolg: maatschappelijke onrust en misschien wel onveilige situaties. Het is dus van groot belang dat je continu alles checkt en dubbelcheckt.

 

Als Senior Bedrijfsvoerder draag je zorg voor de voortgang van het primaire proces van transport en distributie van elektriciteit. Je draagt de installatieverantwoordelijkheid van het hoogspannings (HS) en Middenspanning (MS) transportnet en het MS distributienet. Je geeft operationeel leiding aan de bedrijfsvoerders en medewerkers Meldpunt. Verder neem je initiatieven op het gebied van procesverbeteringen. Daarnaast vertegenwoordig je Bedrijfsvoering bij overleg over het implementeren van projecten van Realisatie en over ICT-projecten rond het bedrijfsvoering proces.


Als senior Bedrijfsvoerder neem jij deel in verschillende projectteams, denk hierbij onder andere aan Curtailment, N-0 projecten, GOPACS, F4F, Congestiemanagement, TenneT veldvervanging.


Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide opleiding, zodat jij goed voorbereid van start gaat. En ook daarna blijf je up-to-date. Er verandert namelijk nogal wat in ons vakgebied. Van de energietransitie tot automatisering en verhoogde veiligheidseisen: alles wat er in de energiewereld gebeurt, heeft impact op jouw werk. Je blijft je dus ontwikkelen, misschien wel tot senior bedrijfsvoerder!

 

Opdracht informatie

Interesse?


Stuur ons dan uiterlijk 30 mei 2022, voor 09.00 uur je recente WORD CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


urtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW. CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht!


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek