Titel

Senior Applicatieontwikkelaar

Organisatie

UWV te Amsterdam


Let op: CV volledig in het Nederlands (maximaal 7 pagina’s).

Achtergrond opdracht

De afdeling AOC binnen Concern-ICT is verantwoordelijk voor beheer, software-ontwikkeling en –onderhoud van workflow-ondersteuning applicaties, die gebruikt worden binnen meerdere divisies van UWV.


Deze aanvraag betreft een Senior Applicatie Ontwikkelaar BAW (IBM Business Automation Workflow) De ideale kandidaat dient dan ook zijn/haar sporen verdient te hebben als Senior Applicatie Ontwikkelaar BAW met diepgaande werkervaring als het gaat om verschillende herontwerptrajecten, implementatie van BAW en het klaarstomen van beginnende BAW ontwikkelaars binnen UWV.


De Senior Applicatie Ontwikkelaar BAW zal als specialist op meerdere vlakken zijn kennis en knowhow binnen het team moeten inzetten. Van strategisch advies tm handson het gebruik van BAW op ontwikkelniveau kunnen begeleiden op het niveau van ontwikkelaar. De werkaanpak zal iteratief zijn. Veel samenwerking met andere ontwikkelaar(s), de klant, gebruikers en testers. Daarnaast dient hij/zij communicatief sterk en in staat te zijn om zelfstandig inhoudelijk met de klant af te stemmen. Goed in staat om samen te werken. In staat om eigen werk goed te organiseren.

Kortom de Senior Applicatie Ontwikkelaar BAW is stressbestendig, een professional in hart en nieren, heeft grondige kennis van IBM Business Automation Workflow, weet snel zijn werkzaamheden op te pakken in een groep IT-professionals. Kennis van en werkervaring met ODM, Integration Designer en het IBM DBA platform is voor deze opdracht een grote préFunctie eisen

  • Het CV moet volledig in het Nederlands zijn en maximaal 7 pagina's

Wens

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met BAW (IBM) in de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Senior Applicatie Ontwikkelaar in de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Proces en Casemanagement in de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ODM (IBM) in de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het IBM DBA platform de afgelopen 5 jaar.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Integration Designer in de afgelopen 5 jaar.
  • Is Nederlandstalig

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support