Titel

Security Specialist

Organisatie

High Tech


LET OP: Start is pas mogelijk na screening!

Functie eisen

  • Hbo-niveau in technische informatica of een andere relevante richting.
  • Ervaring met diverse aanvalstechnieken en bij voorkeur een of meer relevante certificeringen, bijvoorbeeld SOC-analist, CEH, GSEC, GCIH of CISSP.
  • Ruime kennis van informatiebeveiliging en technische standaarden voor informatiebeveiliging.
  • Kennis van Microsoft Windows producten en System Center, SIEM en bij voorkeur ook van Splunk.
  • Rijbewijs B, in verband met onderzoek op onze locaties.
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels, want je werkt met mensen van verschillende nationaliteiten.

Competenties

  • vrolijk
  • teamspeler
  • onderzoekend

Achtergrond opdracht

Let op: dit betreft een detavast inzet


Bijna 6.000 werkplekken op verschillende locaties zijn verbonden met onze netwerken. Afhankelijk van het veiligheidsniveau werken we in de cloud of met separate on-premise netwerken. Jij specialiseert je in de netwerken. 

Je gaat proactief op zoek naar gaten in de verdediging. Ook scan je logfiles en analyseer je beveiligingsincidenten. Bovendien los je beveiligingsproblemen en meldingen van de monitoringsystemen op. Daarbij denk je goed na over de gevolgen van maatregelen, om te voorkomen dat cruciaal onderzoek stilvalt. Je kunt bijvoorbeeld toegang tot het dark web niet zomaar blokkeren, want het bedrijf doet onderzoek naar criminele activiteiten. Waar nodig overleg je dus met de betrokken onderzoekers.


Je werkt nauw samen met de Chief Information Security Officer, die het beleid voor het SOC maakt. Samen met vier collega’s vorm je het SOC, dat onderdeel is van het team Infrastructuur, waarin 35 collega’s de infrastructuurdiensten ontwikkelen en in stand houden. Je werkt hybride, met als standplaats Den Haag. Bij beveiligingsincidenten reis je ook naar andere locaties, bijvoorbeeld om forensische analyses uit te voeren. Waar je ook komt, je vindt bij ons een open, informele, professionele werksfeer, waarin we graag informatie en kennis delen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 15 augustus 2022, voor 12:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Security