Titel

Security Operations Center Analist

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Een MBO plus werk- en denkniveau in een elektrotechnische richting of ICT 
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit en/of ervaring met het aandachtsgebied Security
  • Ervaring als analist (oa. monitoring, kwetsbaarheden)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Competenties

Eigenaarschap nemen voor jouw aandachtsgebied én de operationele techniek, daar draait het om bij de afdeling Netwerkautomatisering. Daarom zoek jij makkelijk de samenwerking met je collega's. Je duikt graag diep in systemen en legt verbanden tussen de verschillende events. Je bewaakt actief de systemen van de operationele omgeving. Je bent het aanspreekpunt bij incidenten met betrekking tot security. En omdat je al je collega's van de afdeling wilt kunnen ondersteunen, kijk je verder dan je eigen aandachtsgebied

Achtergrond opdracht

Op dit moment zoekt de opdrachtgever voor locatie Weert een Operationele SOC (Security Operations Center). Het betreft een functie in het PAC-engineer team, met als aandachtsgebied Security. Samen met hen zorg je voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de security van de afdeling bedrijfsvoering.


Je bent vooral bezig met operationele SOC (security operations center) taken (monitoring, kwetsbaarheden, etc).

Je doet verbetervoorstellen en borgt kennis voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. De opdrachtgever zorgt voor een goede start met een interne basisopleiding en gerichte trainingen


Jij zorgt samen met je collega's voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de operationele techniek. Die techniek is onmisbaar voor je collega's van de afdeling Bedrijfsvoering die de middenspanningsnetten (elektriciteit) 24/7 besturen en bewaken. En superwaardevol voor alle afdelingen die onze stroomnetten future proof maken.


Afdelingsinformatie

Aan de slag met unieke systemen die bij de opdrachtgever de bedrijfsvoering van vandaag én de toekomst ondersteunen. Bijdragen aan elektriciteitsnetwerken die vloeiend aansluiten op de bronnen voor de energietransitie. Of zorgen dat de software- en netwerkbeveiliging aan de hoogste eisen voldoen. SOC analist voor het PAC-engineer team bij de afdeling Netautomatisering in Weert krijg je alle kansen om te leren en door te groeien in een uitdagende omgeving!

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 4 oktober 2022 9:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Standplaats is Weert. Thuis werken is op dit moment niet mogelijk.

Reisafstand: het liefst iemand die op redelijke reisafstand van Weert woonachtig is (dit ivm duurzaamheid).

 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support