Titel

Security Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  •  Een Hbo-diploma in een elektrotechnische richting of
  • HBO diploma ICT of
  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van security normen (ISO 27001) en procedures
  • Affiniteit met het aandachtsgebied.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Competenties

Eigenaarschap nemen voor jouw aandachtsgebied én de operationele techniek, daar draait het om bij de afdeling Netwerkautomatisering. Daarom zoek jij makkelijk de samenwerking met je collega's. Je neemt graag het initiatief en komt met oplossingen voor vraagstukken of verbetervoorstellen voor processen. En omdat je al je collega's van de afdeling wilt kunnen ondersteunen, kijk je verder dan je eigen aandachtsgebied. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden.


Achtergrond opdracht

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt de opdrachtgever aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen de opdrachtgever zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen ze met hun ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door de kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven zij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die ze ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

 

Aan de slag met unieke systemen die bij de opdrachtgever de bedrijfsvoering van vandaag én de toekomst ondersteunen. Bijdragen aan elektriciteitsnetwerken die vloeiend aansluiten op de bronnen voor de energietransitie. Of zorgen dat de software- en netwerkbeveiliging aan de hoogste eisen voldoen. Als PAC-/Security engineer bij de afdeling Netautomatisering in Zwolle krijg je alle kansen om te leren en door te groeien in een uitdagende omgeving!

 

Functieomschrijving

Op dit moment zoeken we voor de locatie in Zwolle een Security Engineer. Je hebt in het team zowel collega's in Weert als Zwolle. Samen met hen zorg je voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de security van de afdeling EBS. Je analyseert cyber security storingen en problemen, doet verbetervoorstellen en borgt kennis voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. De opdrachtgever geeft je een goede start met een interne basisopleiding en gerichte trainingen.

 

Jij zorgt samen met je collega's voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de operationele techniek. Die techniek is onmisbaar voor je collega's van de afdeling Bedrijfsvoering die de middenspanningsnetten (elektriciteit) 24/7 besturen en bewaken. En superwaardevol voor alle afdelingen die onze stroomnetten futureproof maken.

 

Security - de opdrachtgever wil koste wat kost op de veiligste en juiste manier data binnenhalen en beschikbaar stellen buiten hun netwerk.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk voor 1 juli 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. Let op een gerichte motivatie is naast het CV verplicht.


Standplaats: Zwolle

Aantal uren: 40 geniet de voorkeur (36 of 32 uur is bespeekbaar)

Start: in Juli of Augustus 2022

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support