Titel

Security Consultant

Organisatie

Verzekeringsmaatschappij

Achtergrond opdracht

De functie

Security en compliance veranderen voortdurend door zowel maatschappelijke als technologische ontwikkelingen. Cybercriminaliteit groeit snel en is steeds professioneler. Binnen deze continu en snel veranderende wereld wil IT security veilige IT voorzieningen voor klanten, medewerkers en stakeholders van de opdrachtgever realiseren.
Hoe gaan we om met wet- en regelgeving, diverse aanvallen en dreigingen aan de ene kant en aan de andere kant de behoefte van de opdrachtgever om snel producten en diensten live te brengen om het aandeel in de markt vast te houden of te verhogen.
De visie van IT Security is dat informatiebeveiliging een kwaliteitsaspect van werken is van iedereen. ‘Secure’ ontwerpen, bouwen, beheren en omgaan met je data en spullen is van belang om veilige IT voorzieningen te kunnen leveren. Hiervoor moet de mate van volwassenheid op het gebied van security binnen het gehele bedrijf omhoog.
Volgende stap in de volwassenheid is om niet alleen intern maar ook onze uitbestedingen te verbeteren op het gebied van IT Security.
Hoe ga jij helpen om onze visie te realiseren en de ‘cyber security maturity’ te verhogen bij de leveranciers? Ga jij complexe vraagstukken versimpelen en uitleggen op diverse niveaus binnen? Ga jij de opdrachtgever adviseren over mogelijke oplossingen indien ze er zelf niet uit komt? Ga jij consequenties en implicaties van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity overzien en kan je de vertaling maken vanuit Enterprise Security Architectuur? Snap jij het belang van security en kan je dit uitleggen en overdragen aan anderen? Laat je niet los, ga je voor resultaat en krijg je dingen voor elkaar? Kortom: voel jij je eigenaar op dit onderwerp, heb je lef en durf je ondernemerschap te tonen? Dan ben jij degene die wij nodig hebben.

Functie eisen

Als Security Specialist - Consultant heb je:

- HBO/WO werk- en denk niveau
- 5 – 8 jaar werkervaring binnen IT Security - organisatietalent - ervaring met uitbestedingen en security
- goede communicatieve vaardigheden
- goede rapportagevaardigheden die afgestemd zijn op de ontvanger

Daarnaast ben je analytisch, ondernemend, creatief, resultaatgericht en enthousiast.
Binnen de opdrachtgever stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Opdracht informatie

Uur: 30 uur per week
Standplaats: Apeldoorn

Verwachte startdatum:        zo snel mogelijk
Verwachte einddatum:        31/08/2018

Interesse?
Stuur ons asap je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.