Titel

Secundair Engineer

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Functie eisen

 • Ervaring heeft in het ontwerpen , het specificeren en het tot in detail uitwerken van elektrische installaties in het midden- en hoogspanningsnet;
 • Energie haalt uit complexe technische projecten;
 • Een afgeronde MBO + of HBO opleiding met specialisatie Elektrotechniek, Energietechniek, Industriële Automatisering of vergelijkbaar

Achtergrond opdracht

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen?

In jouw rol als Secundair Engineer ga jij werken aan de uitbreiding van bestaande installaties en complete nieuwbouwprojecten. In jouw projecten stel jij de specificaties op en werk je die met jouw team uit tot in detail. Jij stelt samen basisontwerpen en bijbehorende begrotingen op naar aanleiding van klantvragen zoals die zijn weergegeven in hun programma’s van eisen. Samen met de project manager en de site manager zorg je ervoor dat jou projecten met goede kwaliteit, binnen tijd en budget opgeleverd worden.

Met jouw elektrotechnische expertise op het gebied van beveiliging, besturing en meten van complexe systemen, weet je als eindverantwoordelijke de elektrische installaties te (laten) ontwerpen, te specificeren en uit te werken.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Ontwerpleider voor het uitwerken van complexe vraagstukken en oplossingen
 • Je vertaalt klantvragen en eisen naar een technisch ontwerp, in overeenstemming met systems engineering. Hierbij ben je instaat om uit te dagen en schuwt creatieve oplossingen niet.
 • Het samenstellen van montagebestekken, het voorbereiden van uitbestedingen en het specificeren van uit te besteden werk;
 • De begeleiding en beoordeling van offertes en uitbestedingstrajecten tot na de gunning;
 • Het (laten) ontwikkelen van materiaalspecificaties;
 • De controle op de resultaten (engineeringspakketten) van collega’s;
 • De coördinatie van het engineeringswerk en de stemming met andere disciplines;
 • Begeleiden en ontwikkelen van junior en medior engineers.


Je werkt in multidisciplinaire projectteams en bent disciplinair eindverantwoordelijk. Samen met de projectmanager en site manager zorg je ervoor dat je projecten met goede kwaliteit, binnen tijd en budget opgeleverd worden.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 september 2022, voor 13.15 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek