Titel

Secretariaatsmedewerker

Organisatie

Let op!  I.v.m. de Wet DBA mogen wij bij deze opdrachtgever geen ZZP'ers aanbieden.Functie eisen

  • Heb je minimaal een MBO (4) niveau opleiding afgerond, bij voorkeur in een secretariële of andere logische studierichting;
  • Heb je een aantal jaren ervaring als zelfstandig secretaresse in een zakelijke werkomgeving;
  • Ben je minimaal 24 uur beschikbaar;
  • Ben je mondeling en schriftelijk communicatief sterk in het Nederlands;
  • Heb je in eerdere functies laten zien proactief en klant- en servicegericht te denken, werkte je eerder met vertrouwelijke informatie, schakel je gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en kan je met verschillende typen mensen goed omgaan.
  • Kennen jouw collega’s je als een representatieve en positief ingestelde teamspeler. Je bent van nature sociaal en dienstverlenend ingesteld, maar bent ook assertief en positief kritisch;
  • Kennen de software uit het Microsoft Office pakket, inclusief Sharepoint en Teams, weinig geheimen voor je en werk je ook gemakkelijk met andere software en applicaties.


Achtergrond opdracht

De opdrachtgever is op zoek naar een ervaren secretaresse die de afdeling H (Human Resource Management en het Corporate Service Center (CSC)) kan ondersteunen. Doordat de opdrachtgever de komende periode gaat uitbreiden is het van belang dat de huidige secretaresse ondersteuning krijgt bij haar werkzaamheden. 


Wat ga je doen?

Als secretaresse zijn de ongetwijfeld bekende secretariële taken je verantwoordelijkheid. Denk aan

het zelfstandig organiseren en voorbereiden van vergaderingen/bijeenkomsten met (interne en externe) relaties, agendabeheer, tekstverwerking, mailing, werken met Microsoft Teams en het afhandelen van telefoongesprekken en dat enige ervaring op gebied van administratieve werkzaamheden een pré is. Je ondersteunt hierbij management, de afdelingen en projecten.

Je gaat werken voor de unit H (Human Resource Management en het CSC).  Als secretaresse van deze afdelingen ben je een spin in het web. Je ondersteunt de huidige secretaresse en verder ontzorg je de afdeling daar waar je maar kan.

Tenslotte participeer je in het Secretaresseteam en vervang je binnen je eigen cluster andere secretaresses.

 

Over de afdeling

De afdeling H levert aan heel de opdrachtgever ondersteunende, adviserende en uitvoerende diensten op gebied van HR en Corporate Services. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 oktober 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie (in het Engels) voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig